• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KTM Jerez Test
Ντεμπούτο του Randy de Puniet!
Νέα 22/02/2016 - 10:26

Η KTM - με τη νέα σύνθεση της δοκιμαστικής της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου και του Randy de Puniet - ολοκλήρωσε το πρώτο της τεστ για το 2016 στην Jerez.

 

Συνολικά αυτό ήταν το τρίτο τεστ της RC16 μετά την παρουσία της σε Αυστρία και Valencia. Η KTM θα κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη κατηγορία το 2017, αλλά είναι πολύ πιθανό να τη δούμε ως έκτακτη συμμετοχή φέτος.

 

Την Πέμπτη και την Παρασκευή οι Mika Kallio και Alex Hofmann οδήγησαν στο βρεγμένο την RC16, ενώ την τελευταία ημέρα, στο στεγνό, ο Randy de Puniet πήρε τη θέση του Hofmann.

 

«Δεν έχω καθίσει σε μοτοσυκλέτα MotoGP για πάνω από ένα χρόνο, αλλά αμέσως ένιωσα άνετα», ήταν τα πρώτα λόγια του De Puniet, ο οποίος είχε εκτελέσει χρεη δοκιμαστή για την GSX-RR, ενώ πέρυσι αγωνίστηκα στα SBK.

 

«Στην αρχή την προσαρμόσαμε για να ταιριάξει στις προσωπικές μου ανάγκες και μετά αμέσως πειραματιστήκαμε με τα ηλεκτρονικά».

 

Στα τέλη της περασμένης σεζόν ο Mika Kallio αποσύρθηκε της Moto2, έχοντας αφιερωθεί στα χρέη δοκιμαστή που εκτελεί για την KTM.

 

«Δουλέψαμε στην εργονομία και στο στήσιμο σε πολύ δύσκολες συνθήκες τις πρώτες δυο ημέρες και επιβεβαιώσαμε πολλά την τρίτη ημέρα που βελτιώθηκε ο καιρός».

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την απόδοσή μας και νομίζω ότι και πάλι ήμασταν σε θέση να δώσουμε καλή πληροφόρηση στους τεχνικούς», σχολίασε ο Kallio.

 

Από την πλευρά του ο Hofmann πρόσθεσε: «Το μόνο αρνητικό στις τρεις ημέρες ήταν ο καιρός».

 

«Σε σχέση με τα άλλα δυο τεστ σε Αυστρία και Ισπανία η μοτοσυκλέτα ήταν βελτιωμένη και τεχνικά είναι σε καλή βάση».

 

«Τώρα πρέπει να αφιερωθούμε στη δουλειά και να αρχίσουμε να κυνηγάμε τους χρόνους».

 

Η KTM δεν έδωσε χρόνους στη δημοσιότητα από το τεστ. Οι επόμενες δοκιμές για την RC16 θα λάβουν χώρα στις αρχές του Μάρτη.

Επόμενο άρθρο »

Χειρουργήθηκε ο Alex Marquez

« Προηγούμενο άρθρο

Επιβεβαιώθηκε: Χάνει το Qatar ο Petrucci

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα