• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε
Για να στοχεύσουμε ψηλά!
Νέα 24/02/2016 - 12:38

Ο Andrea Dovizioso θεωρεί ότι η νέα Desmosedici GP διαθέτει ό,τι ακριβώς χρειάζεται για να στοχεύσει ψηλά το 2016!

 

Ο Dovi ήταν αυτός που πέρυσι έκανε ένα καταπληκτικό ντεμπούτο με την καινούργια - τότε - GP15 που κατασκεύασε ο Gigi DallIgna, χάνοντας μόλις για 174χιλ τη νίκη στο Qatar από τον Rossi.

 

Ο Ιταλός άσος πήρε τη δεύτερη θέση και στους δυο επόμενους αγώνες, ενώ στους πρώτους πέντε Γύρους είχε καταφέρει ν’ ανέβει στο βάθρο 4 φορές.

 

Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη για τον Dovi, ο οποίος ανέβηκε μόνο μια φορά ακόμη στο βάθρο το 2015, στο βρεγμένο αγώνα του Silverstone, τερματίζοντας στην 7η θέση της βαθμολογίας.

 

Φέτος όμως παρουσιάζεται αισιόδοξος ότι θα κάνει μια καινούργια αρχή στη νέα εποχή του MotoGP με τα νέα ελαστικά/ηλεκτρονικά.

 

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος με το φετινό Πρωτάθλημα και αυτό επειδή η σεζόν μπροστά μας είναι πολύ σημαντική», σχολίασε ο Dovizioso.

 

«Φέτος θα είναι η 4η χρονιά μου στην Ducati και πιστεύω ότι έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε για να στοχεύσουμε ψηλά, ειδικά μετά τη δουλειά που κάναμε το χειμώνα».

 

«Είχα αμέσως καλή αίσθηση με την Desmosedici GP και μπόρεσα να δω τα θετικά της νέας μοτοσυκλέτας».

 

«Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο για να προσαρμοστούμε στα ελαστικά της Michelin, αλλά η πρώτη εντύπωση είναι καλή και είμαι αισιόδοξος».

 

Στο πρόσφατο τεστ του Phillip Island ο Andrea Dovizioso ήταν μόλις στην 11η θέση, με τη διαφορά του όμως από την κορυφή να διαμορφώνεται στα εφτά δέκατα.

 

Το 2016 θα είναι η ένατη σεζόν του Dovi στη μεγάλη κατηγορία , στην οποία έχει καταφέρει να πάρει βάθρα με Honda, Yamaha και Ducati, εκτός από τη νίκη που έχει πάρει με Honda.

Επόμενο άρθρο »

Το 1ο πραγματικό τεστ της RS-GP

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Θετικές πρώτες εντυπώσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα