• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: Η ισορροπία δυνάμεων
Θα αλλάζει από πίστα σε πίστα!
Νέα 25/02/2016 - 16:58

Το δίδυμο της Movistar Yamaha - Valentino Rossi και Jorge Lorenzo - θεωρεί ότι η ισορροπία δυνάμεων θα αλλάζει ανάλογα με την πίστα το 2016.

 

Μετά τα δυο πρώτα τεστ δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το ποιός θα μπορούσε να ξεχωρίσει, ειδικά μετά τις αλλαγές σε ελαστικά και ηλεκτρονικά.

 

Στην Sepang ήταν ο Lorenzo και ο Valentino Rossi αυτοί που ξεχώρισαν, ωστόσο λίγες μέρες μετά στο Phillip Island η Honda κι ο Marquez ήταν πιο δυνατοί, ενώ εντυπωσίασε και ο Maverick Vinales της Suzuki!

 

Από την άλλη ενώ όλοι μιλούν για τη μεγαλύτερη άνεση που έχει η Ducati με τα καινούργια ηλεκτρονικά, εν τούτοις οι αναβάτες της προσαρμόζονται ακόμα στη νέα Desmosedici GP, την ώρα που οι GP15 και GP14,2 δείχνουν πιο ανταγωνιστικές.

 

«Όπως φαίνεται η απόδοση των μοτοσυκλετών, των αναβατών θ’ αλλάζει από πίστα σε πίστα», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

 

«Σε κάποιες πίστες θα έχουμε πλεονέκτημα, ενώ σε άλλες ενδεχομένως θα έχουμε πρόβλημα. Πρέπει να καταλάβουμε πως να είμαστε ανταγωνιστικοί εδώ, ώστε να βρούμε το ίδιο πλεονέκτημα που είχαμε στην Sepang».

 

Μπορεί ο Lorenzo να ήταν με μεγάλη διαφορά μπροστά από τους υπόλοιπους στην Sepang, ωστόσο ο Valentino ήταν ο σταθερότερος απ’ όλους στις ψηλές θέσεις και στις έξι, μέχρι στιγμής, ημέρες δοκιμών.

 

«Θεωρώ ότι η ισορροπία από πίστα σε πίστα θα διαφέρει», επιβεβαίωσε και ο Ιταλός άσος.

 

«Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό που κάνουμε δοκιμές σε τρεις διαφορετικές πίστες πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος».

 

«Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που θα μπορεί να προσαρμόζεται από πίστα».

 

Το τρίτο και τελευταίο τεστ - πριν την έναρξη της σεζόν - θα διεξαχθεί στην πίστα Losail του Qatar από 2 έως 4 Μαρτίου.

Επόμενο άρθρο »

Η "χιονισμένη" παρουσίαση της Avintia!

« Προηγούμενο άρθρο

Giugliano: Φαβορί η Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα