• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η "χιονισμένη" παρουσίαση της Avintia!
Με πολύ.... στυλ αποκαλύφθηκαν οι Ducati των Baz-Barbera
Νέα 26/02/2016 - 13:52

Ιδιαίτερη ήταν η φετινή παρουσίαση της ομάδας της Avintia, η οποία επέλεξε να παρουσιάσει τα φετινά της χρώματα στη χιονισμένη Ανδόρρα!

 

Η Avintia είναι η ομάδα που πήρε τον τελευταίο τίτλο στην κατηγορία OPEN με τον Barbera πέρυσι, δίπλα στον οποίο φέτος θα είναι η νέα μετεγγραφή, ο Loris Baz.

 

Δεν ήταν μόνο το τοπίο που έδωσε ιδιαίτερη χροιά στην παρουσίαση της ομάδας, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάστηκαν οι δυο αναβάτες της!

 

Ο Loris Baz οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του για μερικά μέτρα στο χιόνι, αστειευόμενος μετά ότι δυστυχώς δεν υπήρχε και η καλύτερη δυνατή πρόσφυση, ενώ ο Barbera κατέβηκε από το βουνό με snow-bike!

 

Ο Barbera κέρδισε τις εντυπώσεις στα δυο πρώτα επίσημα τεστ της χρονιάς, χρησιμοποιώντας την εμπειρία του με την GP14,2 και τα ηλεκτρονικά για να πάρει την 3η θέση στην Sepang και την 5η στο Phillip Island.

 

«Τα τεστ πήγαν καλά και όλη η ομάδα έχει υψηλό κίνητρο. Πιστεύω ότι φέτος θα είμαστε πιο κοντά στην κορυφή», σχολίασε ο Ισπανός άσος.

 

Ο Baz από την πλευρά του εντυπωσίασε στην Αυστραλία, όταν και πήρε την έβδομη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, έχοντας κάνει και δυο πολύ καλές προσομοιώσεις αγώνα.

 

«Είμαι χαρούμενος με τη νέα μου ομάδα και νομίζω θα τα πάμε καλά φέτος. Το τεστ στην Αυστραλία ήταν φανταστικό και η διαφορά με τα εργοστάσια δεν είναι όπως στο παρελθόν».

 

Αργότερα το απόγευμα της χτεσινής ημέρας, το δίδυμο της ομάδας ανέβηκε στις Ducati του κι έκανε μια σύντομη βόλτα στους δρόμους της πόλης!

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η ισορροπία δυνάμεων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα