• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ1
Πρώτη θέση για τον Sykes, τρομερός ανταγωνισμός
Νέα 26/02/2016 - 15:01

Με έναν από τους χαρακτηριστικούς του γρήγορους γύρους, ο Tom Sykes ήταν αυτός που έκανε τον ταχύτερο γύρο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές των SBK-Motul για το 2016.

 

Ο Βρετανός ήταν ελάχιστα πιο γρήγορος από τον δεύτερο Sylvain Guintoli - η διαφορά τους ήταν στα 97χιλ. - σε μια περίοδο όπου μόλις 0,379δ χώριζαν τους δέκα πρώτους!

 

Από πλευράς καιρού τα πράγματα εξελίχθηκαν απροβλημάτιστα και μόνο προς το τέλος των ΕΔ1 η βροχή έκανε την εμφάνισή της.

 

Ο Sykes έκανε στο τέλος και μια μίνι προσομοίωση οχτώ γύρων, με τέσσερεις από αυτούς προς το ψηλό 1:31 κι έναν στο 1:32,0, με ταχύτερο γύρο του το 1:31,543δ.

 

Ο Guintoli δήλωνε πριν την έναρξη του πρώτου Γύρου στο Phillip Island ότι «...εδώ κάτι μπορούμε να κάνουμε» και τα λεγόμενά του τα έκανε πράξη με μια δυνατή παρουσία με τη νέα R1!

 

Σταδιακά κατέβαζε τους χρόνους του ο Jonathan Rea, ο οποίος τελικά πήρε την τρίτη θέση με διαφορά μόλις 1χιλ από τον Guintoli, με μόλις 0,175δ να είναι η διαφορά των πρώτων πέντε!

 

Η έκπληξη των ΕΔ1 ακούει στο όνομα Leon Camier, ο οποίος κατάφερε να φέρει την MV Agusta του στην τέταρτη θέση και μάλιστα με χρόνο μόλις ένα δέκατο πιο αργό από αυτόν του Sykes, τον οποίο έκανε μόνος!

 

Η παρουσία του Camier αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς και άφησε στην πέμπτη θέση τον πολύ καλό του φίλο, τον Chaz Davies της Aruba.it Ducati!

 

14 χρόνια μετά, ο Nicky Hayden ολοκλήρωσε τις πρώτες του ελεύθερες δοκιμές στα SBK-Motul παίρνοντας την έκτη θέση, με διαφορά μόλις 0,246δ από την κορυφή.

 

Ο εντυπωσιακός Marcus Reiterberger ήταν η καλύτερη BMW το πρωί και ολοκλήρωσε στην έβδομη θέση, την ώρα που οι άλλοι της BMW ήταν πολύ πιο πίσω: ο τραυματίας Torres 13oς και οι Brookes-Abraham εκτός 15άδας.

 

Σε μια πίστα που του αρέσει, ο Michael Van der Mark έφερε την Ten Kate Honda του στην όγδοη θέση, με τον Giugliano να μένει ένατος και τον Alex Lowes - που ακόμα προσπαθεί να προσαρμόσει το στυλ του στην R1 - να κλείνει τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul: Phillip Island ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Η "χιονισμένη" παρουσίαση της Avintia!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα