• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Επιβάλλεται!
Πρέπει να παλέψουμε για το βάθρο φέτος
Νέα 29/02/2016 - 09:23

Μετά από τη δυνατή παρουσία της Suzuki, κυρίως με τον Maverick Vinales, ο Aleix Espargaro τονίζει ότι ο κατασκευαστής πρέπει να διεκδικήσει βάθρο-α τη φετινή σεζόν!

 

Πέρυσι ήταν η χρονιά που η Suzuki επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία μετά το 2011, με το δίδυμο της ομάδας να καταλαμβάνει την 11η (Espargaro) και 12η (Vinales) θέση, με διαφορά 8β μεταξύ τους.

 

Ωστόσο οι Espargaro-Vinales δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλύτερο από την έκτη θέση σε όλο το Πρωτάθλημα, αν και στην Catalunya έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και πήραν το 1-2 στις κατατακτήριες.

 

«Προσπαθούμε να μαθαίνουμε κάθε ημέρα πως να πηγαίνουμε όλο και πιο γρήγορα και κάθε ημέρα αποκτούμε περισσότερη εμπειρία», σχολιάζει ο Vinales στο παρακάτω video.

 

«Θεωρώ ότι τη φετινή σεζόν θα είμαστε πολύ πιο καλοί», πρόσθεσε. Την ίδια πεποίθηση έχει και ο Aleix Espargaro: «Το διασκέδασα που οδήγησα και πάλι τη μοτοσυκλέτα».

 

«Είμαστε πιο δυνατοί από πέρυσι. Προφανώς και η μοτοσυκλέτα γίνεται όλο και καλύτερη. Φέτος πρέπει να παλέψουμε για το βάθρο».

 

«Εξελισσόμαστε, βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα και την εξελίσσουμε συνεχώς. Από αυτή την άποψη, όλοι μας νιώθουμε αρκετά αισιόδοξοι», πρόσθεσε ο Davide Brivio.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η παρουσίαση της Gresini

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Phillip Island: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα