• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Θα τα καταφέρουμε!
Με υπομονή, δουλειά και θυσίες
Νέα 02/03/2016 - 15:51

Η νέα μοτοσυκλέτα της Aprilia παρουσιάστηκε πριν από λίγο στην πίστα του Qatar, με την παρουσία τόσο του Stefan Bradl, όσο και του Alvaro Bautista.

 

Ο τελευταίος έχει συμβάλλει περισσότερο από τον ομόσταυλό του στην εξέλιξη της νέας μοτοσυκλέτας, την οποία οδήγησε στις ιδιωτικές δοκιμές που έγιναν στην πίστα Losail από 21 έως 23 Φεβρουαρίου.

 

Η ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα χρειάζεται μια περίοδο προσαρμογής στους πρώτους Γύρους του Πρωταθλήματος, ωστόσο ο Baustista είναι αισιόδοξος ότι μπορεί μετά το πρώτο μισό να φέρει καλά αποτελέσματα.

 

«Θα είναι μια καινούργια πρόκληση, στη δεύτερή μου σεζόν με την Aprilia. Θα μπορέσουμε να βασιστούμε στην εμπειρία μας από το 2015».

 

«Δεν ξεκινάμε από το μηδέν, αλλά όπως και να ‘χει πρέπει να εξελίξουμε μια καινούργια μοτοσυκλέτα».

 

«Η Aprilia ξέρει ξεκάθαρα τι να περιμένει φέτος. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, μιας και δεν έχουμε κάνει πολλές δοκιμές».

 

«Για να είμαι ειλικρινής θα ήταν ωραία να είμαστε ανταγωνιστικοί από τα μέσα της σεζόν κι έπειτα. Είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις όμως, διότι είναι τόσα πολλά αυτά που πρέπει να ρυθμιστούν».

 

«Έχω εμπιστοσύνη όμως στους ανθρώπους της Aprilia που έκαναν καταπληκτική δουλειά το χειμώνα με τα δεδομένα που είχαμε μαζέψει πέρυσι».

 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και θέλω να κάνω μια καλή σεζόν, παλεύοντας για τις μπροστά θέσεις, ωστόσο δεν εθελοτυφλώ».

 

«Με υπομονή, σκληρή δουλειά και θυσίες, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δεν είναι το παν!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Δεν θα βαρεθούμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα