• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν είναι το παν!
Η εργοστασιακή θέση δεν είναι αυτοσκοπός
Νέα 02/03/2016 - 17:51

Μετά από μια απογοητευτική σεζόν με την εργοστασιακή ομάδα της Ducati το 2014, ο Cal Crutchlow έφυγε από τους κόκκινους για την ομάδα της LCR Honda.

 

Ο Βρετανός πέρυσι βρέθηκε πάνω στην τρίτη διαφορετική μοτοσυκλέτα σε ισάριθμα χρόνια, ενώ πρόσφατα ανανέωσε για ακόμα δυο χρόνια (1+1).

 

«Είναι καταπληκτική ομάδα, δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό. Θα δούμε πως θα πάμε φέτος, αλλά η υποστήριξη που τυγχάνω από την Honda είναι φανταστική».

 

«Βάσει του πως θα τα πάμε στους πρώτους αγώνες, θα πάρουμε τις αποφάσεις μας. Θα είμαι με την ομάδα φέτος, και δυνητικά και την επόμενη σεζόν».

 

«Δεν είναι το παν να είσαι εργοστασιακός. Αν όλα πάνε καλά με τη δορυφορική μοτοσυκλέτα, θα παραμείνω με χαρά».

 

Ο Cal έχει ανέβει φέτος μόνο στη μοτοσυκλέτα του 2015, επιφορτισμένος από την Honda να ρίξει το βάρος του στα νέα ηλεκτρονικά για να βοηθήσει την Repsol να λύσει τα προβλήματά της.

 

«Προφανώς και θέλουμε να δουλεύουμε με την Honda και να τους βοηθάμε όπως μπορούμε, διότι αυτό στην τελική βοηθά κι εμάς».

 

«Έχουμε φυσικά το δικό μας πρόγραμμα, αλλά πρέπει να κάνουμε και ό,τι μας ζητά η Honda ενώ δουλεύουμε στο δικό μας πλάνο».

 

Όταν τον ρώτησαν αν οι φετινές αλλαγές θα κάνουν πιο εύκολο το έργο των δορυφορικών απέναντι στους εργοστασιακούς, αποκρίθηκε:

 

«Είναι δύσκολο διότι ακόμα έχουν τους καλύτερους κινητήρες, πλαίσια, ντεπόζιτα, σέλες... οτιδήποτε!»

 

«Ελπίζουμε ότι θα είμαστε πιο κοντά με τα κοινά ηλεκτρονικά, αλλά θα έχουν και πάλι τα εργοστάσια το προβάδισμα».

 

Πέρυσι έχασε τον τίτλο του καλύτεροι δορυφορικού αναβάτη από τον συμπατριώτη του, Bradley Smith, ένας τίτλος - πάντως - που ο Crutchlow επιμένει ότι δεν σημαίνει τίποτα.

 

«Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Πρέπει να συγκρίνομαι με τους εργοστασιακούς της Honda και όχι με άλλα εργοστάσια».

 

«Στόχος είναι να κάνω το καλύτερο δυνατόν, να είμαι όσο το δυνατόν πιο γρήγορος και να προσπαθήσω να επιστρέψω στο βάθρο».

Επόμενο άρθρο »

Qatar Test Ημέρα 1η

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Θα τα καταφέρουμε!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα