• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ακόμα στο ψάξιμο ο Dovi
Για να βρει την τέλεια αίσθηση
Νέα 03/03/2016 - 14:59

Ο Andrea Dovizioso ελπίζει ότι θα μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα το πόσο ανταγωνιστικός είναι, μετά το τέλος και του τεστ στο Qatar.

 

Ο Dovi έκανε 52 γύρους χτες, με καλύτερο χρόνο στο 1:56,388 που του χάρισε την έβδομη θέση κι ελπίζει ότι ακόμα έχει πολλά περισσότερα να δώσει.

 

«Για την ώρα φαίνεται ότι οι Yamaha είναι λίγο πιο γρήγορες, ωστόσο οι χρόνοι δεν είναι ακόμα στο όριο, ενώ και η ποσότητα των ελαστικών δεν είναι μεγάλη και ο καθένας τα διαχειρίζεται διαφορετικά».

 

«Η σταθερότητά τους είναι καλή, ενώ κι όταν κάνεις δέκα συνεχόμενους γύρους η απόδοση δεν πέφτει και αυτό είναι καλό».

 

«Όταν όμως βάλεις ένα καινούργιο ελαστικό, δεν έχεις την κανονική πρόσφυση και δεν είναι εύκολο να κάνεις ένα γρήγορο γύρο».

 

«Νομίζω ότι δεν θα είναι εύκολο να είσαι μέσα στους δέκα καλύτερους αλλά και το να ξεκινήσεις μπροστά στον αγώνα κάνοντας καλές κατατακτήριες».

 

Οι δοκιμές στο Qatar θα διαρκέσουν δυο ακόμη ημέρες, με τον Dovizioso να τονίζει ότι η αίσθησή του με την Desmosedici GP δεν είναι «ξεκάθαρη».

 

«Πρέπει να δούμε την ποσότητα των ελαστικών για τις επόμενες δυο ημέρες, διότι εκεί είναι το όριο».

 

«Θέλουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν θα έχουμε το κατάλληλο ελαστικό ή αυτό που μας αρέσει πιο πολύ για να δοκιμάσουμε πράγματα».

 

«Σήμερα τα πήγαμε καλά, αλλά η αίσθησή μας δεν είναι ξεκάθαρη και αυτό διότι έκανα  τον καλό μου χρόνο μετά από 20 γύρους που είχε το ελαστικό».

 

«Έχουμε περιθώριο βελτίωσης, αλλά δεν είναι και εύκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση διότι κάθε φορά είμαστε σε άλλη πίστα και ξεκινάμε σχεδόν από το μηδέν».

 

«Γύρο με το γύρο βελτιώνεται η αίσθηση και σίγουρα υπάρχουν κι άλλα περιθώρια, έτσι θα δούμε το ρυθμό των άλλων για να κατανοήσουμε το επίπεδό μας».

Επόμενο άρθρο »

Κι άλλες αλλαγές στους κανονισμούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Εδώ έχασα πολύ αυτοπεποίθηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα