• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ήρεμος και σίγουρος ο Iannone
Dovi: Κάναμε μεγάλα βήματα προόδου
Νέα 07/03/2016 - 09:45

Με τις δοκιμές του Qatar ολοκληρώθηκαν τα χειμερινά τεστ πριν την έναρξη της νέας σεζόν στις 17 Μαρτίου, στην ίδια πίστα.

 

Οι Iannone και Dovizioso μπορεί να μην επανέλαβαν την καταπληκτική του περσινή εμφάνιση στην Losail, ωστόσο και οι δυο τους αισθάνονται αισιόδοξοι πριν τον πρώτο αγώνα του 2016.

 

«Ήταν τρεις θετικές ημέρες και είμαι ικανοποιημένος», σχολίασε ο Iannone. «Τα δεδομένα που συλλέξαμε θα αναλυθούν τις επόμενες ημέρες».

 

«Νιώθω σίγουρος ότι και κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα θα μπορέσουμε να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας».

 

Ο Andrea Iannone έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο στο τεστ, εφτά δέκατα πίσω από τον πρώτο Lorenzo αλλά μόλις δυο δέκατα πίσω από τον δεύτερο Redding.

 

Από την πλευρά του, ο Dovizioso ήταν μόλις 0,165 πίσω από τον ομόσταυλό του, ενώ τονίζει ότι ο χρόνος στον ένα γύρο δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική του πάνω στη νέα Desmosedici GP.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι η πρόοδός μας ήταν καταπληκτική. Την τελευταία ημέρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε το πιο μαλακό μπροστά».

 

«Αυτό μας δημιούργησε στην αρχή κάποια θέματα με το set-up, αλλά στο τέλος δουλέψαμε καλά και βελτιώσαμε την αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Γενικά και οι τρεις αυτές ημέρες ήταν πολύ παραγωγικές και κάναμε μεγάλα βήματα προόδου που με κάνουν να νιώθω αισιόδοξο για τον επερχόμενο αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Έμεινε από λάστιχα ο Pedrosa

« Προηγούμενο άρθρο

Ακυρώθηκε το τεστ του Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα