• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έμεινε από λάστιχα ο Pedrosa
Ο λόγος που δεν κατέβασε χρόνο
Νέα 07/03/2016 - 10:35

Οι δυσκολίες συνεχίστηκαν για τον Dani Pedrosa και στις δοκιμές του Qatar, όπου και δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλύτερο από τη δέκατη θέση.

 

Βέβαια, την ώρα που οι Marquez αλλά και ο Crutchlow, βελτίωναν τους χρόνους τους, ο Pedrosa είχε χρησιμοποιήσει όλα τα (λίγα) ελαστικά που η Michelin διέθεσε στους αναβάτες.

 

Η πρόοδος στα ηλεκτρονικά είναι υπαρκτή, αλλά μικρή για τον Pedrosa ο οποίος δυσκολεύτηκε και τις τρεις ημέρες και δεν είχε ιδιαίτερη διάθεση για πολλά λόγια.

 

«Όλες τις ημέρες προτιμούσα το 36, αλλά την τελευταία ημέρα που το κράτημα της πίστας ήταν καλύτερο, το ένιωθες πιο μαλακό».

 

«Έτσι θεωρώ ότι το 34 θα ήταν καλύτερη επιλογή. Δεν κάναμε πρόοδο την τελευταία ημέρα».

 

«Έμεινα και από λάστιχα, όταν η πίστα είχε βελτιωθεί κι επομένως οι περισσότεροι κατέβασαν χρόνους, αλλά εμείς δεν είχαμε άλλα λάστιχα».

 

Μετά από ένα δυνατό τελείωμα στο περσινό Πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στους πέντε τελευταίους αγώνες, είναι ακόμα πιο απογοητευτική η παρουσία του Dani στα χειμερινά τεστ.

 

Βέβαια δεν πρέπει να παραβλέπουμε τις πολύ σημαντικές και μεγάλες αλλαγές που ισχύουν από φέτος στο MotoGP.

 

Πάντως, ακόμα και ο Livio Suppo παραδέχτηκε ότι ενώ ο Marquez έχει ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα, ο Pedrosa χρειάζεται ένα καλύτερο set-up.

Επόμενο άρθρο »

Redding: Ήμουν όλο και πιο γρήγορος!

« Προηγούμενο άρθρο

Ήρεμος και σίγουρος ο Iannone

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα