• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar MotoGP: ΕΔ1
Lorenzo-Rossi το 1-2
Νέα 17/03/2016 - 23:37

Οι δυο αναβάτες της Movistar Yamaha ήταν αυτοί που πήραν την πρώτη θέση στις ΕΔ1, κάτι αναμενόμενο μετά την πολύ καλή τους γενική παρουσία στα χειμερινά τεστ.

 

Ο Jorge Lorenzo ήταν καλύτερος στον ένα γύρο από τον Valentino Rossi, με τη μεταξύ τους διαφορά να διαμορφώνεται στο 0,267δ.

 

Ο Lorenzo έδειξε γρήγορα την άνεσή του πάνω στην Μ1 στο Qatar και μετά από δέκα λεπτά είχε πάρει την πρώτη θέση.

 

Στη συνέχεια κατέβασε κι άλλο το χρόνο του για να αφήσει έξι δέκατα πίσω του τον Marc Marquez στη 2η θέση.

 

Ο Iannone κατάφερε με την Desmosedici GP να μειώσει τη διαφορά του από τον Lorenzo στα 43χιλ ενώ και ο εντυπωσιακός στον ένα γύρο Barbera ανέβηκε στην τρίτη θέση μπροστά από τον Marquez, που έβγαινε στην πίστα με τα «φτεράκια» στην RC213V του!

 

Ο Valentino Rossi από την πλευρά του κρατούσε την πέμπτη θέση, μπροστά από τους Dani Pedrosa και Bradley Smith.

 

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος ο Vale έκανε έναν ταχύτατο γύρο και ανέβηκε στην τρίτη θέση, ένα δέκατο πίσω από το χρόνο του ομόσταυλού του, την ώρα που ο Barbera συνέχιζε να εντυπωσιάζει κατεβάζοντας 4 δέκατα το χρόνο του, κρατώντας την 4η θέση!

 

Ο Smith - ο οποίος μόλις χτες έγινε γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει με την Tech3 τη νέα σεζόν - έγινε και ο πρώτος αναβάτης της μεγάλης κατηγορίας που έπεσε για το 2016.

 

Καθώς πλησιάζαμε στο πέσιμο της καρώ σημαίας, ο Lorenzo βρήκε ακόμα ένα δέκατο για να ενισχύσει τη θέση του στην κορυφή, με τον Rossi να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση.

 

Ο Iannone πήρε μια πολύ καλή τρίτη θέση, μόλις 29χιλ πίσω από τον Rossi, με τον Barbera να κλείνει χαμογελαστός και τέταρτος τη σημερινή ημέρα, μόλις 0,370 πίσω από τον Lorenzo!

 

Ο Maverick Vinales βελτιωνόταν συνεχώς και στο τέλος πήρε την πέμπτη θέση, μια θέση μπροστά από τον Pol Espargaro.

 

Ο Pedrosa ήταν η κορυφαία Honda στη χαμηλή έβδομη θέση, μπροστά από τον Marquez που «κατρακύλησε» στην όγδοη θέση.

 

Οι Dovizioso και Redding ολοκλήρωσαν τη δεκάδα, με τον Smith να μένει εκτός και μια θέση μπροστά από τον συμπατριώτη του, Cal Crutchlow.

Επόμενο άρθρο »

Qatar Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Qatar Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα