• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Brivio για τον Zarco
Και για τις δορυφορικές Suzuki!
Νέα 18/03/2016 - 11:49

Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν, άρχισαν αμέσως να φουντώνουν οι φήμες ότι ο Johann Zarco έχει συμφωνήσει με την εργοστασιακή Suzuki!

 

Οι φήμες εξαπλώθηκαν αστραπιαία, ωστόσο άμεση υπήρξε και η αντίδραση του εργοστασίου, μέσα απ’ τις δηλώσεις του Team Manager της Suzuki Ecstar, Davide Brivio.

 

Ο τελευταίος αρνήθηκε ότι υπάρχει συμφωνία και το μόνο που επιβεβαίωσε είναι ότι σκέφτονται να δώσουν στον Zarco να οδηγήσει σε τεστ την GSX-RR.

 

«Θέλουμε να του δώσουμε αυτή την ευκαιρία και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Η δουλειά του τώρα όμως είναι να παλέψει για τον Τίτλο, οπότε αυτό θα γίνει το καλοκαίρι».

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να δούμε δορυφορικές μοτοσυκλέτες της Suzuki.

 

Με τους καινούργιους κανονισμούς που θα ισχύσουν από το 2017, κάθε κατασκευαστής είναι υποχρεωμένος να παρέχει δυο δορυφορικές μοτοσυκλέτες αν του ζητηθεί.

 

«Η Dorna θέλει το κάθε εργοστάσιο να έχει δυο δορυφορικές μοτοσυκλέτες και αν του ζητηθεί, να καλύψει την όποια ανάγκη».

 

«Το συζητάμε, αλλά δεν είναι εύκολο, διότι η Suzuki δεν έχει ιστορία με δορυφορικές μοτοσυκλέτες».

 

«Ναι, εντάξει, είχε τη δεκαετία του ’70, αλλά τότε απ’ όσο ξέρω πουλάγαμε τις μοτοσυκλέτες!»

 

«Ποτέ δεν είχαμε όμως μια δορυφορική ομάδα. Έτσι βασικό μας μέλημα είναι να οργανωθούμε, να κανονίσουμε το ανθρώπινο δυναμικό, τα κόστη».

 

«Δεν είναι εύκολο, αλλά το έχουμε στο νου μας. Είναι ένας στόχος για εμάς. Μια μέρα ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες μοτοσυκλέτες στο grid».

 

«Δεν ξέρω όμως και είναι πολύ νωρίς να πούμε αν κάτι τέτοιο θα γίνει ή όχι τη νέα σεζόν».

Επόμενο άρθρο »

Πάει για νίκη η Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Πισωγύρισμα για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα