• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πάει για νίκη η Ducati;
Iannone: Έχουμε καλές πιθανότητες!
Νέα 18/03/2016 - 12:38

Στην πίστα Losail του Qatar, πέρυσι, ήταν που οι κόκκινοι της Ducati έκαναν την καλύτερή τους εμφάνιση στο Πρωτάθλημα.

 

Ο Dovizioso πάλεψε για τη νίκη μέχρι τέλους και την έχασε για λιγότερο από δυο δέκατα από τον Valentino Rossi, ενώ ο Iannone ανέβηκε στο αμιγώς Ιταλικό βάθρο.

 

Φέτος πολλά έχουν αλλάξει στους κανονισμούς, ωστόσο η τεράστια ιπποδύναμη της Ducati παραμένει σταθερή αξία.

 

Στις χτεσινές δηλώσεις του, ο Valentino Rossi τόνιζε ότι αν οι κόκκινοι καταφέρουν και μείνουν κοντά τους στον αγώνα, τότε στην ευθεία είναι εφικτό να τους «καταπιούν» για τη νίκη!

 

Να σημειώσουμε ότι βάσει των τελικών της χτεσινής ημέρας, είχαμε τρεις Ducati στις πρώτες θέσεις με τον Iannone στην κορυφή (346,9χλμ/ώρα) ο οποίος κέρδιζε 8,5χλμ/ώρα σε σχέση με την καλύτερη Yamaha που ήταν του Rossi στην 4η θέση.

 

Στις παραπάνω δηλώσεις, αν τις συνδυάσουμε με το κλίμα αισιοδοξίας - που βγαίνει κυρίως από την πλευρά του τρίτου Iannone - τότε δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς έναν κόκκινο αναβάτη στο πρώτο σκαλί του βάθρου!

 

«Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες», απάντησε αργά το βράδυ σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν η Ducati μπορεί να κρατηθεί κοντά με τις Yamaha.

 

«Είναι ένα πολύ καλό ξεκίνημα για εμάς. Σίγουρα η αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα είναι καλή και είμαι πολύ χαρούμενος».

 

«Η Yamaha είναι πολύ δυνατή, ο Jorge και ο Vale... αλλά και η Honda με την Suzuki. Αλλά για πρώτες ΕΔ είμαστε πολύ χαρούμενοι», πρόσθεσε ο Iannone.

 

Πολύ πιο συγκρατημένος ήταν ο Dovozioso, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ίδια ερώτηση.

 

«Είναι νωρίς για να ξέρουμε, αλλά μπορεί να συμβεί. Θέλουμε να συμβεί. Θα υπάρχουν κι άλλοι που θα μπουν στη μάχη, αλλά πρέπει να περιμένουμε μέχρι αύριο για να δούμε το ρυθμό».

Επόμενο άρθρο »

«Στροφή» Poncharal

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Brivio για τον Zarco

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα