• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Στροφή» Poncharal
Ο Smith έχει ευκαιρία να μείνει!
Νέα 18/03/2016 - 13:30

Μόλις πριν δυο 24ωρα είχαμε τις επίσημες δηλώσεις του Bradley Smith, ο οποίος αποκάλυψε ότι από τον Φεβρουάριο ο Herve Poncharal τον είχε ενημερώσει ότι ουσιαστικά δεν έχει μέλλον στην Tech3.

 

Η απάντηση από την πλευρά της ομάδας και του Poncharal ήταν άμεση, με τον ισχυρό άνδρα της Tech3 να ξεκαθαρίζει ότι αυτό που είχε πει στον Βρετανό ήταν ότι ενδεχομένως δεν θα υπάρξει θέση γι’ αυτόν τη νέα σεζόν.

 

Ο Poncharal επέμεινε ότι τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί όσον αφορά στο μέλλον του Bradley Smith αλλά και του Pol Espargaro.

 

Ένα πιθανό πάντως σενάριο είναι να μείνει ο ένας από τους δυο αναβάτες τελικά στην ομάδα και ίσως αυτός να είναι ο Bradley Smith, αν βέβαια κάνει μια ανάλογη με την περσινή σεζόν.

 

Ο Pol Espargaro έχει συμβόλαιο - και μάλιστα αρκετά καλό - απευθείας με την Yamaha, η οποία σκέφτεται ήδη το μέλλον και θα θέλει στη θέση του να βάλει έναν νεαρό και πολύ ταλαντούχο αναβάτη: τον Alex Rins.

 

Αν - όπως είναι αρκετά πιθανό - υπογράψουν για άλλα δυο χρόνια στην εργοστασιακή ομάδα τόσο ο Valentino, όσο και ο Lorenzo, τότε η Yamaha είναι πολύ πιθανό να φέρει τον Rins στην Tech3, ώστε να προετοιμαστεί για το βήμα στη μεγάλη ομάδα το 2018.

Επόμενο άρθρο »

Qatar MotoGP: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Πάει για νίκη η Ducati;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα