• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Argentina MotoGP: ΕΔ3
Έπεσε αλλά πήρε την πρώτη θέση ο Marquez!
Νέα 02/04/2016 - 18:02

Με τις συνθήκες πίστας να είναι πολύ καλύτερες από την πρώτη ημέρα, δεν χρειάστηκαν παρά δυο γρήγοροι γύροι για τον Marquez για να πέσει κάτω από το χτεσινό του χρόνο!

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda έκανε σχεδόν αμέσως 1:40,899 και συνέχιζε να είναι δυνατός κατεβαίνοντας σταδιακά στο 1:40,5 και μετά τα μισά των ΕΔ3 στο 1:40,368!

 

Στα τελευταία λεπτά ήρθε μια πτώση για τον Marquez - έχασε το μπροστινό στην 1 - ο οποίος ξαναμπήκε στην πίστα με τη δεύτερη μοτοσυκλέτα του, χωρίς όμως να βελτιώσει το χρόνο του.

 

Το 1:40,368 όμως του έδωσε την πρώτη θέση, κρατώντας πίσω του - για μόλις 24χιλ - τον αποφασισμένο Jorge Lorenzo, που έχανε πολύ στο τελευταίο κομμάτι της πίστας.

 

Ο 14ος χτες Lorenzo πολύ γρήγορα πήρε θέση μέσα στη δεκάδα και με τη βροχή να μένει μακριά, έδειξε ότι σε πιο καθαρή πίστα και με καλύτερο κράτημα είναι δυνατός.

 

Στην τρίτη θέση έχουμε μια Ducati, πίσω από τις Honda και Yamaha, αυτή του Andrea Iannone που είχε δεινοπαθήσει χτες στις πολύ άσχημες συνθήκες.

 

Αυτός που εντυπωσίασε όμως ήταν ο Hector Barbera!

 

Χωρίς να έχει κάποιο πιο μαλακό πίσω ελαστικό από τους υπόλοιπους, ο Barbera - με προπέρσινη μοτοσυκλέτα - ανέβηκε στην τέταρτη θέση!

 

Πίσω του ο Maverick Vinales και ο Dani Pedrosa που είχαν μεταξύ τους διαφορά μόλις στα 11χιλ.

 

Η κυριαρχία των Ισπανών στις πρώτες θέσεις συνεχίστηκε με τον πολύ χαρούμενο σήμερα Aleix Espargaro να ολοκληρώνει στην έβδομη θέση.

 

Ο Cal Crutchlow έφερε την Honda του μπροστά από την Ducati του Andrea Dovizioso και την Yamaha του Valentino Rossi. Και οι τρεις πέρασαν απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Ο τέταρτος χτες Jack Miller έχασε την ευκαιρία να μπει στη δεκάδα για μόλις 44χιλ και θα πάρει μέρος στις ΚΑΤ1.

 

Εκεί θα βρεθεί και το δίδυμο της Tech3 που αποτελεί το λογικό φαβορί για τις δυο πρώτες θέσεις, χωρίς να αποκλείει κανείς τον Redding!

Επόμενο άρθρο »

Argentina Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Argentina Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα