• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ήμουν πιο γρήγορος!
Είχα το ρυθμό και θα περνούσα τον Rossi
Νέα 07/04/2016 - 17:50

Ο Maverick Vinales θεωρεί τον αγώνα στην Αργεντινή, πριν από μια εβδομάδα περίπου, σαν τον καλύτερο της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!
 

Κι αυτό παρά το ότι έπεσε στην πρώτη στροφή της πίστας, τρεις γύρους πριν το τέλος κι ενώ φαινόταν ότι θα μπορούσε να κρατήσει τη δεύτερη θέση.

 

«Πιστεύω ότι είναι ο καλύτερός μου αγώνας στη μεγάλη κατηγορία. Πάλευα για το βάθρο με καλό ρυθμό κι έτσι για την ώρα είμαι ικανοποιημένος», δήλωνε ο Vinales.

 

«Και βέβαια πίστευα ότι θα μπορούσα να περάσω τον Rossi. Ήμουν πιο γρήγορος από αυτόν και είχα το ρυθμό να τον περάσω».

 

«Κρίμα για το αποτέλεσμα αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που δείξαμε τη δυναμική μας. Δεν είμαστε έτοιμοι για το βάθρο, αλλά πήγαμε τη μοτοσυκλέτα πέρα από το όριο».

 

«Στόχος μας ήταν η πρώτη εξάδα. Αυτή τη φορά είχαμε καλό ρυθμό. Το εκμεταλλευτήκαμε και είχαμε καλό ρυθμό».

 

Τέλος, ερωτηθείς αν οι ιδιαίτερες συνθήκες του αγώνα στην Αργεντινή έπαιξαν ρόλο στο να παρουσιαστεί τόσο ανταγωνιστικός, αρκέστηκε να πει:

 

«Είχα πολύ γρήγορο ρυθμό, ίδιο με αυτόν του Marc και του Valentino, οι οποίοι πιστεύω ότι ήταν και οι δυο πολύ γρήγοροι».

Επόμενο άρθρο »

COTA: Η συνέντευξη τύπου

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Εκεί νιώθω δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ