• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
4χρονη 250cc με τελική 170χλμ/ώρα!
Η CBR250RR της Honda θυμίζει (σχεδόν) δίχρονη!
Τεστ-Μοντέλα 27/12/2016 - 12:28

Μια εξαιρετική επίδοση έβγαλαν από την CBR250RR δοκιμαστές στην Ινδονησία, καταφέρνοντας να φτάσουν με τη μοτοσυκλέτα τα 170χλμ/ώρα!

 

Τέτοιες τελικές μας θυμίζουν δίτροχες μοτοσυκλέτες, αν και για να είμαστε ειλικρινείς δεν φτάνουν ούτε κατά διάνοια τέτοιες περιπτώσεις.

 

Ωστόσο ο ενθουσιασμός μας δεν κρύβεται, ειδικά όταν έχουμε κατά νου τα 130χλμ/ώρα τελικής της CBR250R ή τα ελαφρώς περισσότερα της CBR300R.

 

Στο παρακάτω video θα δείτε έναν Ινδονήσιο δοκιμαστή να φτάνει την CBR250RR στην τελική των 170χλμ/ώρα.

 

Να θυμίσουμε ότι η CBR250RR έχει - σύμφωνα με την Honda - ιπποδύναμη που δεν ξεπερνά τους 38hp και ζυγίζει (στεγνή) 154 κιλά.

 

Από αυτά τα χαρακτηριστικά, καταλαβαίνει κανείς ότι αυτή η αναλογία ιπποδύναμης-βάρους είναι πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας.

 

Πάντως για την ώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Honda σκέφτεται να φέρει τη μοτοσυκλέτα προς τα μέρη μας, καθώς εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη μόνο για την Ασία.

 

Στην Ευρώπη όμως θα δούμε μια μεγαλύτερη έκδοση της μοτοσυκλέτας, που θα ανταγωνιστεί τις R3 και Ninja 300 της Yamaha και Kawasaki αντίστοιχα.

 

Βέβαια δεν θα δούμε ποτέ επιδόσεις ανάλογες της Kawasaki KR1 με τελική στα 210χλμ/ώρα, αλλά πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει να κοιτάμε μπροστά!

 

Επόμενο άρθρο »

Test: Υψηλές προσδοκίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα SV650 Scrambler

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα