• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
AOYAMA: Περιμένει την επίθεση του Bautista στο Estoril.
O Ιάπωνας σε τροχιά τίτλου.
Νέα 25/09/2009 - 08:03

Με τέσσερις αγώνες να απομένουν η μάχη για το φετινό τίτλο στα 250cc θα δοθεί μεταξύ του πρωτοπόρου Hiroshi Aoyama και του δεύτερου στη βαθμολογία Alvaro Bautista. Ο Ιάπωνας προηγείται με 13 βαθμούς του Bautista, με τον Marco Simoncelli να ακολουθεί - 40 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

 

Ο Aoyama επέδειξε εντυπωσιακή σταθερότητα ολόκληρη τη χρονιά, αλλά δεν έχει νικήσει από τον αγώνα του Donington το Ιούλιο και μάλιστα είναι εκτός βάθρου στους δύο από τους τρεις τελευταίους αγώνες. Επίσης, σε αντίθεση με τον Bautitsta ο Ιάπωνας δεν έχει ιδιαίτερα καλή παράδοση στο Estoril, αφού έχει ανέβει μόνο μια φορά στο βάθρο, το 2006.

 

Ο Bautista έχει ομολογουμένως εντυπωσιακές επιδόσεις στην Πορτογαλική πίστα, έχοντας πάρει την καρώ σημαία τα τρία τελευταία χρόνια. Το 2006 ο Ισπανός νίκησε στα 125cc και τις χρονιές 2007 και 2008 στα 250cc. Ο Bautista πάντως δεν έχει νικήσει από τον αγώνα της Catalunya, οπότε σίγουρα θα πασχίσει για κάτι καλό, πιέζοντας και τον πρωτοπόρο Aoyama.

 

Ο περσινός Πρωταθλητής, Μarco Simoncelli μπορεί να φαίνεται εκτός τροχιάς τίτλου, όμως έχει νικήσει τρεις από τους πέντε τελευταίους αγώνες. Επίσης, θα θέλει να πάρει το αίμα του πίσω για την αναπάντεχη πτώση στον αγώνα της πατρίδας του. Ο Ιταλός έχει καλή παράδοση στο Εstoril, έχοντας τερματίσει δεύτερος πέρσι, ξεκινώντας από την pole position.

Επόμενο άρθρο »

SIMON: Θα προσπαθήσει να κλειδώσει τον τίτλο στο Estoril.

« Προηγούμενο άρθρο

Ανώδυνη πτώση για PASINI που ελπίζει να βρει θέση στα MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα