• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRAMAC DUCATI: Με KALLIO και το 2010!
Ο Φινλανδός κέρδισε με το σπαθί του την παραμονή του στη «δορυφορική» ομάδα της Ducati...
Νέα 01/10/2009 - 00:30
Όπως αναμενόταν ο Mika Kallio θα συνεχίσει με την ομάδα της Pramac και το 2010. Ο Φινλανδός έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στην παρθενική του σεζόν στην κορυφαία κατηγορία έχοντας σημειώσει τέσσερις τερματισμούς μέσα στη 10άδα. Καλύτερό του αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, η 7η θέση που πήρε στο Misano όπου συμμετείχε με την εργοστασιακή ομάδα αντικαθιστώντας τον Casey Stoner.

«Τώρα που συμφωνήσαμε για την επόμενη σεζόν μπορούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στην πίστα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω με την Pramac, τον Paolo Campinoti και την Ducati. Αυτή η σεζόν έχει θετική εξέλιξη για μας. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας αλλά αν αναλογιστούμε ότι είναι η πρώτη μου στη μεγάλη κατηγορία, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Είμαι σίγουρος ότι του χρόνου μπορούμε να βελτιωθούμε», σχολίασε ο 26χρονος αναβάτης.

Ο επικεφαλής της ομάδας Paolo Campinoti δήλωσε ευχαριστημένος από την εξέλιξη. Παράλληλα αναφέρθηκε στην περίπτωση του Niccolo Canepa ο οποίος θα «βγάλει» τελικά τη σεζόν παρά τα όσα ακούγονταν για το ενδεχόμενο αντικατάστασή τους από τον Aleix Espargaro, ενώ τόνισε πως για να κρατήσει τη θέση του στην ομάδα και του χρόνου θα πρέπει να βελτιώσει την απόδοσή του στους εναπομείναντες αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

RETRO - ESTORIL 2006: Όταν ο ΕLIAS κέρδισε τον ROSSI

« Προηγούμενο άρθρο

DUCATI: Mε νέο φέρινγκ στο Estoril

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα