• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 16:00
Δυο ώρες πριν το τέλος!
Νέα 28/01/2018 - 10:14

Η πρώτη ημέρα των επίσημων δοκιμών στην Μαλαισία πλησιάζει προς το τέλος της και οι οδηγοί της μεγάλης κατηγορίας του MotoGP προσπαθούν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το χρόνο στο στεγνό.

 

Δυο ώρες απομένουν για το τέλος της πρώτης ημέρας και στην πίστα υπάρχει κίνηση, καθώς κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα επιστρέψει η βροχή ή τι μας επιφυλάσσει ο καιρός για τις επόμενες δυο ημέρες.

 

Για την ώρα είναι ο Andrea Dovizioso αυτός που βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τους χρόνους, με την Ducati του να κάνει 0.158’’ διαφορά από την Yamaha του Vinales.

 

Ο Maverick έχει τη δεύτερη θέση, μόλις 85 χιλ πιο γρήγορος από τον Valentino Rossi που ακολουθεί με τον τρίτο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Cal Crutchlow είναι η καλύτερη Honda, με τον Βρετανό να είναι μέσα στην πρώτη πεντάδα, ενώ 48χιλ πιο πίσω είναι η Ducati του Jorge Lorenzo.

 

Νωρίτερα ο Dani Pedrosa κρατούσε την πρώτη θέση στους χρόνους, τώρα όμως ο Ισπανός αναβάτης του HRC είναι στην 6η θέση, 53χιλ μπροστά από τον Marc Marquez.

 

Στους δέκα καλύτερους είναι ο Pol Espargaro με την ΚΤΜ του, καθώς το εργοστάσιο δείχνει και πάλι τη διάθεση που έχει να πρωταγωνιστήσει και στη μεγάλη κατηγορία.

 

Τα εξαρτήματα που έχει φέρει για τους αναβάτες είναι πάρα πολλά, ενώ Pol Espargaro και Bradley Smith (14ος και 1.3’’ από την κορυφή) έχουν από τρεις μοτοσυκλέτες στη διάθεσή τους!

 

Τον ένατο καλύτερο χρόνο έχει κάνει ο Johann Zarco, με τον Andrea Iannone να ακολουθεί πάνω στη Suzuki του. Οι δέκα πρώτοι έχουν μεταξύ τους διαφορά στο ίδιο δευτερόλεπτο.

 

Η πρώτη ημέρα των επίσημων δοκιμών στην Μαλαισία ολοκληρώνεται στις 12:00 ώρα Ελλάδας.

Επόμενο άρθρο »

Sepang Test Ημ. 1: Τελικοί χρόνοι

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Ημ. 1: Οι χρόνοι στις 14:00

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα