• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΤΟSELAND: Ικανοποιημένος από την 7η θέση στις δοκιμές.
Ο Βρετανός είναι χαρούμενος για την επίδοσή του, παρά την πτώση του στις δοκιμές.
Νέα 16/10/2009 - 09:16

Ο James Toseland δεν άφησε μια πτώση να του ρίξει το ηθικό εν όψει του αγώνα της Κυριακής, καθώς πραγματοποίησε τον 7ο καλύτερο χρόνο των δοκιμών. Ο Βρετανός, που θα επιστρέψει στα World Superbike το 2010, έκανε σταθερά καλούς χρόνους, μέχρι που έχασε το μπροστινό του, στη στροφή 10, με 28 λεπτά να απομένουν, μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

 

"Είμαι ικανοποιημένος από την έβδομη θέση, διότι καταφέραμε να συλλέξουμε αρκετές πληροφορίες για τη ρύθμιση της μοτοσυκλέτας, που σίγουρα θα μας βοηθήσουν στον αγώνα. Ήμουν γρήγορος από την αρχή και η ομάδα μου έκανε εκπληκτική δουλειά για να βελτιώσει την αίσθηση της μοτοσυκλέτας. Είχα ένα μικρό θέμα με την ισορροπία του μπροστινού με το πίσω μέρος, όταν έβγαινα από τις στροφές, αλλά υπάρχουν μερικές ιδέες για το πως αυτό θα βελτιωθεί αύριο", δήλωσε ο Βρετανός. 

 

"Σημείωσα μια πτώση κατεβαίνοντας το λόφο, μετά το Lukey Heights, αλλά αυτό ήταν καθαρά προσωπικό μου λάθος. Πίεσα για να καλύψω χαμένο έδαφος και έχασα το μπροστινό. Συνολικά είμαι ικανοποιημένος και θεωρώ μπορώ να διεκδικήσω ένα πλασάρισμα στην εξάδα την Κυριακή", ολοκλήρωσε ο Τoseland.

Επόμενο άρθρο »

Δείτε συνέντευξη του Casey Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

PHILLIP ISLAND: Πρώτος ο Barbera στα 250cc.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα