• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Espargaro: Μπορούσα την 6άδα
Πρόβλημα με την RS-GP του Ισπανού
Νέα 21/03/2018 - 10:49

Ήταν μια πικρή Κυριακή για τον Aleix Espargaro και την ομάδα της Aprilia στο Qatar, οι αναβάτες της οποίας δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμούς.

 

Στην πίστα που πέρυσι είχε ισοφαρίσει το καλύτερο αποτέλεσμα που έχει πάρει ποτέ η Aprilia σε Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας - μια 6η θέση - ο Aleix είχε παραπλήσιες βλέψεις και για φέτος.

 

Όμως καθώς έδινε τη μάχη του για τη δεκάδα στα τελευταία στάδια του Αγώνα, ένα πρόβλημα με την RS-GP του, που άρχιζε να βγάζει καπνούς, δεν επέτρεψε στον Espargaro παρά να τερματίσει 19ος.

 

«Στον τελευταίο γύρο ετοιμαζόμουν να επιτεθώ στον Miller και στον Iannone, αλλά ένα θέμα με τη τροφοδοσία καυσίμου μου στοίχισε πολλές θέσεις».

 

«Μια 9η θέση σ’ αυτές τις συνθήκες θα ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Θα πρέπει να βρούμε λύση, καθώς χωρίς αυτό το πρόβλημα είμαι βέβαιος ότι θα πάλευα με τους καλύτερους 5-6 στο τέλος».

 

Παρά το πρόβλημα όμως (που δεν έλειψαν και την προηγούμενη σεζόν από το γκαράζ της Aprilia) ο Aleix Espargaro παραμένει αισιόδοξος.

 

«Είμαι ικανοποιημένος με το πως διαχειρίστηκα τον Αγώνα. Έδωσα το 100% έχοντας μια συντηρητική χαρτογράφηση από την αρχή, διατηρώντας καλό ρυθμό».

 

«Στο τέλος του Αγώνα, που συνήθως είμαστε πιο γρήγοροι, ήθελα να βάλω την πιο επιθετική χαρτογράφηση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό».

Επόμενο άρθρο »

MotoGP: Το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυο οι στόχοι για τον Crutchlow

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα