• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Χαρούμενος με την πρώτη θέση στα δοκιμαστικά.
Ο Ιταλός έχει αυτοπεποίθηση εν όψει του αγώνα της Κυριακής.
Νέα 16/10/2009 - 10:53

Ο Valentino Rossi φάνηκε να έχει ξεπεράσει πλήρως τη μέτρια εμφάνιση της Πορτογαλίας, καθώς κατέγραψε τον ταχύτερο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά της Παρασκευής, στην πίστα του Phillip Island. Επίσης, ο Ιταλός φαίνεται να έχει ξεπεράσει τα προβλήματα πρόσφυσης του πίσω ελαστικού, που τον απασχόλησαν έντονα στον αγώνα του Estoril.

 

"Είμαι χαρούμενος διότι ξεκινήσαμε καλά, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Είμαι στην κορυφή και έχω καλή αίσθηση από τα ελαστικά μου", δήλωσε ο Rossi. "Ελπίζουμε η θερμοκρασία να παραμείνει σε αυτά τα επίπεδα, για όλο το σαββατοκύριακο. Μελετήσαμε αρκετές πληροφορίες και εύχομαι την Κυριακή να έχουμε μια ακόμα πιο βελτιωμένη μοτοσυκλέτα. Σίγουρα μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο και τις δύο επόμενες μέρες θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε", συμπλήρωσε ο Rossi.

 

Σχολιάζοντας τις φήμες που διέρρευσαν από τον Ιταλικό τύπο σχετικά με μεταγραφή του στην Ducati την επόμενη χρονιά, ο Rossi ήταν κατηγορηματικός. "Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τί συμβαίνει. Έχω συμβόλαιο με την Yamaha, οπότε είναι 100% αδύνατο να μετακομίσω στην Ducati. Επίσης, δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο", δήλωσε ρητά ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος.

Επόμενο άρθρο »

STONER: Προβλήματα πρόσφυσης.

« Προηγούμενο άρθρο

Δείτε συνέντευξη του Casey Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα