• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Αποκλεισμός για έναν Αγώνα!
Ήταν εξωπραγματικό αυτό που έκανε στον Vale
Νέα 10/04/2018 - 10:54

Η Termas de Rio Hondo άνοιξε νέο «πόλεμο» ανάμεσα σε Marc Marquez και Valentino Rossi και - δυστυχώς - κατ’ επέκταση και στους υποστηρικτές των δυο.

 

Όμως ήταν ο Αγώνας που έλαμψε το άστρο του Cal Crutchlow, ο οποίος με ωραία οδήγηση στους τελευταίους γύρους, «καθάρισε» τη νίκη.

 

Παρακάτω βλέπουμε τον Αγώνα της Αργεντινής μέσω του γνωστού μάνατζερ στο paddock, του Carlo Pernat:

 

«Ήταν το GP του μη επαγγελματισμού, από τους οδηγούς μέχρι την οργάνωση. Θα έβαζα μηδέν στους οργανωτές, πήραν εξωπραγματικές αποφάσεις».

 

«Άφησαν τον Miller μόνο του και ήταν γελοίο να τον βλέπεις εκεί, μόνο του και όλοι οι άλλοι σε γκρουπ στα 30-40 μέτρα πίσω».

 

Και μετά ακολουθεί η περίπτωση Marquez: «Του επιτράπηκε να κουνήσει τη μοτοσυκλέτα, να πάει ανάποδα... κρίμα! αν του έλεγαν να πάει στα pits τίποτα δεν θα γινόταν».

 

«Μετά είδαμε ένα λάθος του Zarco που έριξε τον Pedrosa και οι Κριτές ούτε που το διερεύνησαν το θέμα».

 

Κι επιστρέφει στον Marc: «Δεν ήταν ξεκάθαρο τι ήθελε να κάνει... χτύπησε τον Aleix και τιμωρήθηκε μόνο με το να χάσει μια θέση. Το κερασάκι ήταν το λάθος στην προσπέραση στον Rossi, που τον έριξε».

 

«Τον τιμώρησαν με 30’’ κι εγώ αναρωτιέμαι ποιός θα δώσει τους χαμένους βαθμούς στον Valentino; Τώρα ο Marc έχει όλους τους αναβάτες απέναντί του και φοβούνται μην χτυπήσει αυτούς μετά».

 

«Θα έπρεπε να τον τιμωρήσουν με αποκλεισμό σε έναν Αγώνα... τώρα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν δεν τον τιμωρήσουν θα υπάρχουν σκιές».

 

«Ο Marc πρέπει να ηρεμήσει. Δεν μπορεί πλέον να κάνει ό,τι θέλει, διότι έτσι τα πράγματα ποτέ δεν καταλήγουν καλά».

 

Πολλά τα λάθη και της οργάνωσης και ο Pernat συνεχίζει: «Κάτι πρέπει ν’ αλλάξει στους Αγωνοδίκες. Θέλουμε ικανούς ανθρώπους. Αυτά έχουν ξαναγίνει στην Μαλαισία το 2015».

 

«Στους κριτές και Αγωνοδίκες έχουμε ανθρώπους υπέρ του Rossi και υπέρ του Marc, κυρίως υπέρ του Marc. Για τη συμπεριφορά του έπρεπε να αποκλειστεί, διότι αυτό που έκανε στον Vale είναι εξωπραγματικό».

 

Κι έκλεισε λέγοντας:

 

«Είδα μια υπέροχη Suzuki που πήρε πανάξια το βάθρο, ενώ οι Ducati ήταν σε κρίση και μόνο ο Dovi έσωσε την κατάσταση κι αυτό δεν είναι καλό, ειδικά για τον Lorenzo που βυθίζεται».

Επόμενο άρθρο »

Διευκρίνηση για την εκκίνηση στην Αργεντινή

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Ο Marc δεν είναι εκτός ελέγχου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα