• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Alzamora: O Marc;
Ταπεινός, δουλευταράς, ομαδικός!
Νέα 25/04/2018 - 15:10

Ανεπηρέαστος από όσα έγιναν στην Αργεντινή, ο Marc Marquez έφτασε στο Τέξας και κατάφερε να επανέλθει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

 

Μάλιστα ο Emilio Alzamora δήλωσε στην Ισπανική Marca ότι η έξτρα πίεση έγινε κίνητρο για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Και όταν τον ρώτησαν αν οι προηγούμενες εβδομάδες, με την αναζωπύρωση της κόντρας του με τον Rossi, ήταν από τις χειρότερες της καριέρας του, είπε:

 

«Σε καμμία περίπτωση. Ο Marc είναι ένας οδηγός που σκέφτεται το αθλητικό κομμάτι και δεν δίνει πολύ σημασία στα υπόλοιπα».

 

«Είναι όμως λογικό ότι με όλα αυτά έχει περισσότερη πίεση. Το μεγάλο πλεονέκτημα που έχει όμως, είναι ότι μετατρέπει την πίεση σε κίνητρο».

 

«Έχει μια καλή ομάδα και αρκετούς που τον υποστηρίζουν. Δίνουμε σημασία μόνο στα πράγματα που αληθινά αξίζουν. Έτσι με όλα αυτά, όλοι μας γίναμε δυνατότεροι».

 

Τέλος, μίλησε και για την ανθρώπινη πλευρά του Marc Marquez.

 

«Μπορούμε να πούμε ότι στα 25 του έχει μεγάλο ταλέντο και αγαπά αυτό το άθλημα όσο κανείς άλλους. Όλοι μας ξέρουμε τι άνθρωπος είναι».

 

«Έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους και αρκετούς αναβάτες, αλλά την ποιότητα που έχει ο Marc ως άνθρωπος είναι δύσκολο να την καταλάβετε. Είναι ταπεινός, ομαδικός και δουλεύει πολύ».

 

«Είναι λογικό να συμβαίνουν πράγματα έξω από τα αθλητικά πλαίσια και πρέπει να τα διαχειρίζεσαι. Το έκανε εστιάζοντας σε αυτό που μετράει: στο αθλητικό κομμάτι».

Επόμενο άρθρο »

COTA: Φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

“Πολύ μακριά” Dovi-Ducati

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα