• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ρεκόρ πτώσεων στη Βαρκελώνη!
100 πτώσεις στις τρεις ημέρες
Νέα 18/06/2018 - 17:23

Τριψήφιο αριθμό πτώσεων είχαμε στην πίστα Montmelo το Σ/Κ που μας πέρασε, τις περισσότερες που έχουν καταγραφεί ποτέ στη σύγχρονη ιστορία της πίστας!

 

Η νέα άσφαλτος «έσπρωχνε» τους οδηγούς να δώσουν το κάτι παραπάνω και από την πρώτη ημέρα είδαμε πολλές πτώσεις, κυρίως στις μικρές κατηγορίες.

 

Οι συνολικές πτώσεις και τις τρεις ημέρες στην Καταλονία, συνυπολογίζοντας και τις τρεις κατηγορίες, έφτασαν τις 100 ακριβώς!

 

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τις πτώσεις, κρατούνται από το 2012 και είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχουμε τριψήφιο αριθμό πτώσεων σε κάποιο GP.

 

Μάλιστα, αυτό είχε συμβεί μόλις δυο φορές τα τελευταία χρόνια, στην πίστα του Misano και τις δυο φορές.

 

Εκεί, το 2014 είχαμε 109 πτώσεις - που αποτελούσε ρεκόρ για όλο το Πρωτάθλημα - ενώ τρία χρόνια αργότερα οι πτώσεις το τριήμερο στο Misano έφτασαν τις 140!!

 

Ήταν η χρονιά με τις περισσότερες πτώσεις που έχουμε δει ποτέ κατά τη διάρκεια κάποιου Παγκόσμιου Γύρου, πάντα από το 2012 κι έπειτα.

 

Φέτος είναι η δεύτερη φορά που φτάνουμε τριψήφιο αριθμό πτώσεων κάτι που ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί μέσα σε μια χρονιά.

 

Πέρα από τις 100 πτώσεις που είχαμε στο Montmelo, στο Le Mans της Γαλλίας πριν από ένα μήνα περίπου, είχαμε συνολικά 109 πτώσεις, τις περισσότερες μέχρι στιγμής για το 2018.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Test: Οι χρόνοι στις 17:00

« Προηγούμενο άρθρο

Jarvis: Ο Pedrosa στην Μ1;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα