• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
12ος Αγώνας - GP Τσεχίας (Brno)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: ΕΔ2
1ος και το μεσημέρι ο Bagnaia
Νέα 29/06/2018 - 17:27

Η θερμοκρασία σε αέρα και άσφαλτο άλλαξε, αλλά ο ίδιος οδηγός παρέμεινε στην πρώτη θέση με το τέλος και των ΕΔ2.

 

Με τις θερμοκρασίες να φτάνουν τους 24 βαθμούς στο αέρα και τους 42+ στην άσφαλτο, οι οδηγοί της Moto2 μπήκαν στην πίστα για το τελευταίο τους 45λεπτο για σήμερα.

 

Με το πέσιμο της καρώ σημαίας, ήταν και πάλι ο Pecco Bagnaia ο ταχύτερος όλων, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στις ΕΔ1.

 

Ο Ιταλός κράτησε πίσω του για ένα δέκατο τον Joan Mir, με τους Luca Marini και Fabio Quartararo (με Speed Up) να ακολουθούν από κοντά.

 

Αυτοί οι τέσσερεις είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από δυο δέκατα!

 

Χάρη στον τελευταίο του γύρο πήρε την 5η θέση ο Lorenzo Baldassarri, με τον συμπατριώτη του, τον Pasini, να είναι μόλις 15χιλ πίσω του.

 

Ο Alex Marquez δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στα τελευταία λεπτά κι έμεινε στην 7η θέση, με τους Schrotter, Fenati και Oliveira να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Τα λάθη δεν συγχωρούνται

« Προηγούμενο άρθρο

Assen MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ