• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
VALENCIA: Πρώτος ο Marquez στο ζέσταμα των 125cc.
Γρηγορότερος ο αναβάτης της ΚΤΜ το πρωί της Κυριακής.
Νέα 08/11/2009 - 08:45

Ο Marc Márquez, που θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση του grid τον αγώνα της Valencia, ήταν ο ταχύτερος στο ζέσταμα των 125cc. Ο Πρωταθλητής και κάτοχος της pole position, Julián Simón (Bancaja Aspar) ήταν τρίτος ταχύτερος στην πίστα του Ricardo Tormo.

 

Ο Márquez έγραψε καλύτερο γύρο με χρόνο 1’42.193 και ήταν πιο αργός από τους τέσσερις καλύτερους χρόνους των χθεσινών κατατακτήριων δοκιμών. Δεύτερος, ήταν ο Joan Olivé (Derbi Racing Team) που ξεκινάει από την πέμπτη θέση της σειράς εκκίνησης.

 

Οι Pol Espargaró (Derbi Racing Team) και Randy Krummenacher (Degraaf Grand Prix) ήταν τέταρτος και πέμπτος αντίστοιχα, με τους Nico Terol (Jack&Jones Team), Bradley Smith (Bancaja Aspar) και Simone Corsi (Fontana Racing) να κλείνουν την οκτάδα.

Επόμενο άρθρο »

VALENCIA: Πρώτος ο Simoncelli στο ζέσταμα των 250cc.

« Προηγούμενο άρθρο

SPIES: Εντυπωσιακό ξεκίνημα.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ