• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα οδηγήσει ο Dovi μονοθέσιο της F1;
Μπορεί να γίνει σύντομα…
Νέα 11/12/2018 - 14:12

Φήμες λένε πως ο Andrea Dovizioso θα οδηγήσει ένα από τα μονοθέσια της Formula1. Εξάλλου πολλοί είναι οι οδηγοί του MotoGP που το έχουν επιχειρήσει.

Τη φετινή σεζόν είδαμε τον Marc Marquez και τον Dani Pedrosa να δοκιμάζουν το μονοθέσιο της Red Bull στην πίστα της Αυστρίας.

Ενώ από την άλλη πλευρά, ο φετινός Πρωταθλητής της F1Lewis Hamilton, έκανε τεστ με Yamaha R1 στην πίστα της Jerez, μαζί με τους οδηγούς της εργοστασιακής Yamaha στα SBK-Motul, Michael Van Der Mark και Alex Lowes. 

Τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί. Όπως είδαμε και παραπάνω, πολλά είναι τα ονόματα των οδηγών που έχουν επιχειρήσει να οδηγήσουν ένα μονοθέσιο της F1.

Ένας από αυτούς είναι ο Valentino Rossi, που πριν περίπου 10 χρόνια οδήγησε το μονοθέσιο της Ferrari, με τους χρόνους του να είναι πολύ κοντά σε αυτούς του Michael Schumacher.

Ακόμη ένας Πρωταθλητής του MotoGP που δοκίμασε την τύχη του στους τέσσερεις τροχούς είναι και ο Jorge Lorenzo. Οι μηχανικοί της Mercedes, της οποίας οδήγησε το μονοθέσιο, έμειναν έκπληκτοι με τη γρήγορη προσαρμοστικότητα του, στα διαφορετικά δεδομένα της F1.  

Επόμενο άρθρο »

Ο Wayne Rainey θέλει τον Casey Stoner

« Προηγούμενο άρθρο

Social Media Τρίτη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα