• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bautista: Στη χειρότερη δυνατή κατάσταση
Ήμουν εγώ κι η Ducati στην Imola…
Νέα 13/05/2019 - 10:38

Οι Ducatisti πήγαν στην Imola με την προσμονή να πανηγυρίσουν τις νίκες του Alvaro Bautista και της Ducati Panigale V4 R, ωστόσο ο Jonathan Rea τους χάλασε το πάρτυ.

 

Ο Bautista δεν μπόρεσε να παλέψει με τον Rea για τη νίκη στην Imola και περιορίστηκε σε μια 2η και 3η θέση, σε μια πίστα που δεν την ξέρει καλά.

 

«Πέρα από το ότι ήταν μια καινούργια για εμένα πίστα, δεν μπορούσα και να πιέσω στο 100%. Δυστυχώς υπέφερα στις στροφές και δεν μπορούσα να κάνω κάτι».

 

«Η Panigale κουνούσε πολύ και αυτό έγκειται στα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας. Έχω αυτό το πρόβλημα από την αρχή της σεζόν, αλλά δεν έχουμε κάνει αλλαγές».

 

«Φαινόταν κι από την τηλεόραση ότι η μοτοσυκλέτα κουνιόταν συνεχώς. Πρέπει να πω πάντως, ότι έχουμε κάποιες ιδέες για το πώς να προχωρήσουμε μπροστά».

 

Το πρόβλημα της αστάθειας ενδεχομένως να επηρεάσει την Ducati στους επόμενους Αγώνες;

 

«Δεν νομίζω ότι θα υποφέρουμε τόσο, όσο εδώ. Άλλωστε τις ξέρω καλά τις επόμενες πίστες. Ίσως δυσκολευτούμε στο Portimao, αλλά  μέχρι τότε κάτι θα βρούμε».

 

Ο Bautista ήξερε από πριν ότι δεν θα είχε ελπίδες να νικήσει τον Rea.

 

«Το είχα καταλάβει πριν τον Αγώνα, μιας και ο ρυθμός του ήταν πολύ δυνατός. Πίεσα όσο μπορούσα, αλλά ο Rea ήταν πιο δυνατός».

 

«Ίσως κατάφερε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τα ελαστικά από εμένα. Στο τέλος, αυτό που είχε σημασία ήταν να πάρουμε τη δεύτερη θέση και τα καταφέραμε».

Επόμενο άρθρο »

KTM: Μεγάλη απογοήτευση ο Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Εδώ ο οδηγός κάνει τη διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα