• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
20ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Εγώ κι η RC213V
Είμαστε σε πολύ καλή θέση!
Νέα 11/06/2019 - 15:33

Έχοντας καταφέρει να μεγαλώσει τη διαφορά του από τον δεύτερο στη βαθμολογία, ο Marc Marquez ετοιμάζεται για τον εντός έδρας Αγώνα του αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Αγώνας θα γίνει στο Montmelo, όπου πέρυσι είχε κερδίσει η Ducati, η οποία πήρε τη νίκη και στο Mugello πριν από περίπου 2 εβδομάδες.

 

Φυσικά ο Marc δεν θα απογοητευτεί σε καμμία περίπτωση αν δεν πάρει τη νίκη, αρκεί και πάλι να είναι μπροστά από τον Andrea Dovizioso.

 

Όπως – για παράδειγμα – συνέβη πέρυσι, όταν ο Dovi είχε πτώση και ο Marquez έπαιρνε 20 πολύτιμους βαθμούς.

 

«Φτάνουμε σε καλή κατάσταση στο Montmelo», σχολιάζει ο Marquez. «Η μοτοσυκλέτα αλλά κι εγώ είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

 

«Κατάφερα να ξεκουραστώ για λίγο ανάμεσα στους Αγώνες κι είμαι και πάλι πανέτοιμος».

 

«Πάντα υπάρχει παραπάνω ενθουσιασμός όταν πλησιάζει ο εντός έδρας Αγώνας σου και πάντα είναι ωραίο να οδηγείς μπροστά σ’ όλους τους οπαδούς».

 

«Ελπίζω να πάρω ακόμα ένα δυνατό αποτέλεσμα στην Καταλονία για να συνεχίσουμε την καλή δουλειά που κάνουμε».

Επόμενο άρθρο »

Δεν χάνει τις ελπίδες του ο Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Αποκάλυψη-σοκ του Karel Abraham!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARCO BEZZECCHI ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;
  • ΝΑΙ, Η APRILIA ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΛΕΙΠΕΙ Ο MARC MARQUEZ
  • ΟΧΙ, ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΗΣ DUCATI ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΕΚΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η APRILIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ