• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati «έκλεισε» τον Petrucci
Και θα έχει 4 GP20 τη νέα σεζόν!
Νέα 20/06/2019 - 10:12

Ο Danilo Petrucci έλεγε μετά το τέλος του Αγώνα στο Montmelo ότι κανείς δεν τον έχει προσεγγίσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ducati.

 

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκυρου και «αδελφικού» site, gpone.com, ο Petrux πρέπει να θεωρείται από τώρα εργοστασιακός και για το 2020.

 

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αμέσως μόλις πέσουν οι υπογραφές στο νέο (και πιο πλούσιο) συμβόλαιο του Ιταλού.

 

Τώρα, όμως, η Ducati έχει ν’ αντιμετωπίσει και το θέμα που εγείρεται με τον Jack Miller και τις απαιτήσεις του για εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και το 2020.

 

Το συμβόλαιο του Αυστραλού λήγει φέτος, ενώ ήδη έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες ότι η Pramac συζητά (σε αρχικό στάδιο) με τον Alex Marquez.

 

Ασφαλώς το πιο πιθανό είναι να μείνει ο Miller στην Pramac κι αυτό σημαίνει ότι η Ducati θα πρέπει να αυξήσει το budget της για να έχει 4 GP20 τη νέα σεζόν!

 

Κι αυτό επειδή έχει υποσχεθεί από πέρυσι στον Pecco Bagnaia ότι τη δεύτερή του σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα.

 

Φυσικά τέσσερεις μοτοσυκλέτες, αντί για 3, σημαίνει ότι η ομάδα θα έχει ακόμα περισσότερα δεδομένα τηλεμετρίας, κάτι που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την εξέλιξη.

 

Τα χρήματα που απαιτούνται για την 4η εργοστασιακή μοτοσυκλέτα το 2020 δεν θα πρέπει να θεωρούνται ανυπέρβλητο εμπόδιο, ειδικά μπροστά στα οφέλη που θα έχει μια τέτοια κίνηση.

Επόμενο άρθρο »

Honda: Ο Marquez θα κέρδιζε…

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν σκεφτόταν καθαρά…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα