• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Misano: ΕΔ3
Βροχή, 1ος ο Baz, εκτός μάχης ο Van der Mark!
Νέα 22/06/2019 - 11:45

Μια απώλεια είχαμε τη χτεσινή ημέρα από τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας, με τον Michael Van der Mark να τραυματίζεται στο τέλος των ΕΔ2.

 

Ο Ολλανδός είχε ξεκινήσει δυνατά το Σ/Κ στην Ιταλία και στα πρώτα ελεύθερα ήταν δεύτερος, πίσω από τον Jonathan Rea.

 

Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του μετά τη νίκη του στην Jerez, ο Van der Mark έκανε την ανατροπή στα δεύτερα ελεύθερα, κατακτώντας την 1η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Όμως στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2, κι ενώ ο Ολλανδός πίεζε για να κατεβάσει κι άλλο το χρόνο του, ήρθε ένα σφοδρό highside.

 

Ο Van der Mark μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, για να διαγνωστεί με διάσειση και σπασμένο δεξί καρπό, ανάμεσα στους άλλους τραυματισμούς του.

Έτσι, ο αναβάτης της Yamaha δεν θα συνεχίσει στο Γύρο του Misano, ένα πλήγμα – οπωσδήποτε – για την εργοστασιακή ομάδα, μιας και έδειχνε ότι θα μπορούσε να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

 

Πτώση στα τελευταία λεπτά των ΕΔ2 είχε και ο Jonathan Rea, ο οποίος δεν κατάφερε τελικά να κατεβάσει το χρόνο του σε σχέση με τις ΕΔ1, χωρίς όμως να τραυματιστεί.

 

Η σημερινή ημέρα βρήκε τον Loris Baz να ανεβαίνει στην πρώτη θέση στη βρεγμένη πίστα του Misano, εξαιτίας της ολονύχτιας βροχής.

 

Σύμφωνα με την πρόβλεψη η βροχή δεν θα ξανάρθει κι έτσι αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να μην ρισκάρουν σ’ αυτές τις συνθήκες, όπως ο Rea και ο Sykes.

 

Τη δεύτερη θέση πήρε ο Alex Lowes, ενώ ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Πρωταθλήματος, ο Alvaro Bautista, πήρε την 3η θέση.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Misano: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Misano: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα