• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen, Rossi: 2 χρόνια χωρίς νίκη!
Είμαι υπερήφανος για την καριέρα μου, αλλά…
Νέα 27/06/2019 - 09:46

Πριν από δυο ημέρες, στις 25 Ιουνίου, συμπληρώθηκαν δυο χρόνια χωρίς νίκη για τον Valentino Rossi στη μεγάλη κατηγορία.

 

Αυτό το Σ/Κ, ο Ιταλός επιστρέφει στο Assen, στην πίστα που πήρε την τελευταία του νίκη το καλοκαίρι του 2017.

 

Μπορεί το χρονικό διάστημα να φαντάζει (και να είναι) μεγάλο, ωστόσο δεν είναι το μεγαλύτερο σερί χωρίς νίκη για τον Vale.

 

Αυτό διήρκεσε άλλους 8 μήνες, από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Rossi πέρασε δυο χρονιές στην Ducati χωρίς νίκη.

 

«Συνήθως δεν θέλω να κοιτώ το παρελθόν, επειδή το παρελθόν μου είναι φανταστικό και είμαι πολύ υπερήφανος για την καριέρα μου».

 

«Αν θέλεις όμως να συνεχίσεις την καριέρα σου, πρέπει να δουλεύεις για το μέλλον».

 

Και τι βλέπει για το μέλλον του ο Ιταλός; «Έχουμε δυσκολίες κι ελπίζω κι εύχομαι η Yamaha να κάνει περισσότερα για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

 

«Εγώ θεωρώ ότι είμαι σε καλή κατάσταση. Οδηγώ καλά και προετοιμάζομαι σωστά για τους Αγώνες, χάρη στην εμπειρία μου. Έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

 

Μια ενδεχόμενη νίκη στο Assen, που είναι μια από τις αγαπημένες πίστες του Rossi, θα είναι η πρώτη του ως 40χρονος οδηγός, κάτι που ελάχιστοι έχουν πετύχει στην ιστορία.

 

Παράλληλα, το Assen δεν είναι μόνο η τελευταία πίστα στην οποία κέρδισε, ήταν και η πρώτη που κέρδισε μετά την επιστροφή του στην Yamaha από τα 2 χρόνια στην Ducati.

 

Μετά την ατυχία του στο Montmelo, ο Rossi είναι 26 βαθμούς πίσω από τον Danilo Petrucci και την 3η θέση της βαθμολογίας.

 

«Μετά το Montmelo, είμαστε έτοιμοι για τους 2 συνεχόμενους Αγώνες σε Assen και Sachsenring. Στο Montmelo κάναμε καλή δουλειά και ήμασταν πολύ γρήγοροι».

 

«Αν και έκανα δυο γύρους στον Αγώνα, ένοιωθα καλά κι έτσι θα προετοιμαστούμε καλά και στην Ολλανδία για να βρεθούμε στο μπροστινό γκρουπ».

Επόμενο άρθρο »

Πιο κλειστή παρά ποτέ η πόρτα

« Προηγούμενο άρθρο

8ος μετά από σκληρές μάχες ο Παντελεάκης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα