• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PEDERCINI: Επιστροφή της Ιταλικής ομάδας στα grid του Πρωταθλήματος WSBK.
20 μοτοσυκλέτες στο Πρωτάθλημα Superbike, για το 2010.
Νέα 30/11/2009 - 07:06

Μετά από μια δύσκολη φετινή χρονιά, τα paddock του Πρωταθλήματος WSBK αρχίζουν να γεμίζουν ξανά. 7 κατασκευαστές θα κατεβάσουν 14 εργοστασιακές, ή σχεδόν εργοστασιακές μοτοσυκλέτες (στην περίπτωση της Ten Kate Honda) με τις δορυφορικές ομάδες Althea Ducati, Echo CRS και Guandalini Aprilia να συμπληρώνουν το grid. Στους παραπάνω φαίνεται να προστίθεται και η ομάδα της Pedercini Kawasaki.

 

 

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν στα paddock του Πρωταθλήματος WSBK κάνουν λόγο ότι η ομάδα της Pedercini θα αναγκαζόταν να απέχει από το Πρωτάθλημα του 2010 εξ αιτίας έλλειψης χορηγιών, όμως ο Ολλανδός κατασκευαστής εξατμίσεων, Laser, έσπευσε να βοηθήσει. Η Laser θα αντικαταστήσει τις εξατμίσεις της Akrapovic, που μέχρι πρότινως χρησιμοποιούσε η Pedercini και θα προσφέρει στην ομάδα οικονομική στήριξη, έτσι ώστε να συμμετέχει με δύο αναβάτες στο Πρωτάθλημα WSBK καθώς και με δύο αναβάτες στην κατηγορία FIM Superstock.

 

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα καμία υπογραφή από τους αναβάτες που θα στελεχώσουν την Ιταλική ομάδα. Ταυτόχρονα, η Laser σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη συνεργασία της με την Pedercini ώστε να εξελίξει την τεχνολογία της σειρά εξατμίσεων της, Hotcam 2. Οι Kawasaki ZX-10R της Ιταλικής ομάδας θα φέρουν τα αγωνιστικά τελικά Hotcam 2, που ήδη εξελίσσονται από κοινού από την Pedercini και την Laser. "Μπορούμε να πούμε ότι οι πρώτες δοκιμές ήταν απόλυτα επιτυχημένες με μεγάλα οφέλη στην ιπποδύναμη", δήλωσε ο Pedercini. "Είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, για αυτό το χρονικό σημείο."

Επόμενο άρθρο »

WORLD SUPERBIKES: Το δυναμικό των ομάδων μέχρι τώρα.

« Προηγούμενο άρθρο

FOLGER: Με υψηλό ηθικό εν όψει 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα