• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring MotoGP: ΚΑΤ
10η pole για τον Marquez στη Γερμανία
Νέα 06/07/2019 - 17:20

Την 10η συνεχόμενη pole position στην πίστα του Sachsenring κατάφερε να πάρει σήμερα ο Marc Marquez, την ώρα που ο μεγάλος του αντίπαλος, ο Dovi, έμενε εκτός 12άδας!

 

Ο Marc έκανε παράλληλα και νέο ρεκόρ πίστας, κατεβάζοντας για λίγο το χρόνο που του έδινε πέρυσι την pole στη Γερμανία.

 

Πίσω του ήταν ο Fabio Quartararo, ο οποίος μπορεί να έχασε την pole για 2 δέκατα, ήταν όμως εντυπωσιακός μέσα στην πίστα.

 

Παρά τον μερικώς βγαλμένο ώμο του, ο Γάλλος ήταν ταχύτατος στον ένα γύρο, αφήνοντας πίσω του (για 6χιλ!) την Μ1 του Maverick Vinales.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Alex Rins με τη Suzuki του, που άφησε στην 5η θέση τον Jack Miller. Ακολουθεί ο Cal Crutchlow και οι Franco Morbidelli και Pol Espargaro.

 

Ο Joan Mir ήταν ένατος σήμερα, αλλά ενδεχομένως να χάσει θέσεις στο grid, μιας και τον έπιασε η κάμερα να καθυστερεί τον Danilo Petrucci.

 

Ο Petrux είχε πολύ άσχημη ημέρα σήμερα και μια πτώση στην 9, τον άφησε μόλις στην 12η θέση. Ακόμα κι έτσι, όμως, ήταν καλύτερος από τον Andrea Dovizioso.

 

Ο Dovi είχε τη 2η θέση στις ΚΑΤ1, αλλά ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Takaaki Nakagami – που κυκλοφορεί με πατερίτσες στο paddock – του την πήρε στα τελευταία λεπτά!

 

Ο Ιάπωνας μάλιστα, που έμεινε για το μεγαλύτερο διάστημα των ΚΑΤ2 στο γκαράζ, όταν μπήκε στην πίστα κατάφερε και πήρε τη 10η θέση!

 

Έτσι άφησε πίσω του τον Valentino Rossi, ο οποίος είχε περάσει 1ος από τις ΚΑΤ1, αλλά στο δεύτερο σκέλος δεν κατάφερε να κάνει ανταγωνιστικό χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Donington: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Donington: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα