• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Donington: Αγώνας 2
Ολική ανατροπή με τριπλή νίκη του Rea!
Νέα 07/07/2019 - 18:05

Ο Jonathan Rea πήρε μια εκπληκτική τριπλή νίκη στο Donington Park και κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στην κατηγορία, έχοντας πλέον αυτός 24β διαφοράς από τον Bautista!

 

Ο Rea κέρδισε στο βρεγμένο χτες, επικράτησε στο σπριντ του Superpole Race και νίκησε και στο σημερινό Αγώνα, που έγινε σε πολύ καλές συνθήκες.

 

Χρειάστηκε όμως να ιδρώσει για να πάρει τους 25β, μιας και ο Toprak Razgatlioglu ήταν ο μόνος που κατάφερνε να μένει κοντά στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

 

Ο Τούρκος ήταν πάρα πολύ δυνατός στα φρένα και συνέχιζε να πιέζει τον Rea μέχρι το τέλος, όταν όμως ο Ιρλανδός είχε το κάτι παραπάνω και κέρδισε.

 

Ήταν ακόμα ένα βάθρο για τον Razgatlioglu, ενώ 5,5’’ πίσω του τερμάτιζε ο Alvaro Bautista, με την 3η θέση να είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε σήμερα.

 

Ο Alex Lowes κέρδισε τη μάχη της 4ης θέσης από τους Leon Haslam (Kawasaki) και Loris Baz (Yamaha).

 

Ο Tom Sykes αν ξεκινούσε από πιο μπροστά στο grid, θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό αλλά τελικά έμεινε στην 7η θέση με την BMW του.

 

Στον Superpole Race ήταν 2ος, αλλά τελικά ξεκίνησε από την 10η θέση καθώς του πήραν τη δεύτερη επειδή έπεσε στο γύρο μετά το τέλος του Αγώνα.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Michael Van der Mark, Chaz Davies και Marco Melandri με Yamaha, Ducati και δορυφορική Yamaha αντίστοιχα.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Μπορούσα και πιο γρήγορα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring MotoGP: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα