• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλος διαγωνισμός Motul
Η κλήρωση θα γίνει στο τέλος του Σεπτεμβρίου, βιαστείτε!
Νέα Αγοράς 30/08/2019 - 03:18

Μεγάλος διαγωνισμός Motul

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Motul με έπαθλο μια KTM 790 ADVENTURE στα χρώματα της Motul πλησιάζει στο τέλος του, η κλήρωση θα γίνει στο τέλος του Σεπτεμβρίου, βιαστείτε!

Κάθε φίλος της Motul θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει μια KTM 790 ADVENTURE στα χρώματα της Motul, συμμετέχοντας στη μεγάλη κλήρωση στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Εκτός από την εντυπωσιακή KTM 790 ADVENTURE, κάθε συμμετοχή στο διαγωνισμό θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει άμεσα ένα από τα υπόλοιπα 175 συλλεκτικά δώρα της Motul.

25x Motul Padded Jackets, 50x FIM MotoGP T-shirts και 100x λιπαντικά αλυσίδας C2 Chain Lube Road περιμένουν τους συμμετέχοντες με κάθε μία από τις συμμετοχές του! Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν όσοι προμηθευτούν τα κουπόνια του διαγωνισμού, που συνοδεύουν σχεδόν κάθε λιπαντικό κινητήρα της Motul για μοτοσυκλέτες. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή, γρήγορη και μπορεί να ολοκληρωθεί on-line με τρία σύντομα βήματα στο www.motulwin.gr.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία του διαγωνισμού, τους όρους και τις προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.motulwin.gr.

Επόμενο άρθρο »

Προσφορά σε βάσεις σαμαριών για Ducati Multistrada 1260

« Προηγούμενο άρθρο

Καλό ταξίδι Γιώργο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα