• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano MotoGP: ΕΔ3
Έκανε τη διαφορά ο Quartararo!
Νέα 14/09/2019 - 12:56

Με τον καλύτερο χρόνο στις ΕΔ3 έφυγε από την πίστα ο Fabio Quartararo, με το Misano σήμερα το πρωί να προσφέρει καλύτερη πρόσφυση στους οδηγούς.

 

Έτσι και σε συνδυασμό με τις υπέροχες θερμοκρασίες, η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών κατάφεραν να κατεβάσουν τους χτεσινούς τους χρόνους.

 

Ο Fabio όμως έκανε τη διαφορά και πήρε την πρώτη θέση από τον Maverick Vinales, με τις δυο αυτές Yamaha να είναι και πάλι στις πρώτες θέσεις.

 

Λίγο έλειψε να σπάσει το φράγμα του 1:32 ο Γάλλος, που κράτησε πίσω του για 0,356’’ τον Vinales.

 

Η μεγάλη έκπληξη του πρωινού ήταν ο Pol Espargaro, που όχι μόνο κράτησε την KTM μέσα στη δεκάδα, αλλά πέτυχε και τον 3ο καλύτερο χρόνο!

 

Πίσω του είναι ο Marquez, που αν και έβαλε καινούργια μαλακά ελαστικά στο τέλος, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 4η θέση.

 

Πέμπτος ήταν ο Morbidelli, αν και τον καθυστέρησαν στο τέλος και θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο.

 

Μέσα στη δεκάδα ήταν και ο Takaaki Nakagami με την Honda του, μπροστά από τον Rossi που πέτυχε το στόχο του να είναι στη 10άδα, αν και 1’’ μακριά από την κορυφή.

 

Με τον τελευταίο του γύρο ο Alex Rins μπήκε στους 10 πρώτους, μαζί με τον Michele Pirro – που οδηγεί τραυματίας από πτώση σε προπόνηση – και τον Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Misano Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα