• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
(Ανανεωμένο) Misano Moto2: Αγώνας
Νίκη για Augusto Fernandez!
Νέα 15/09/2019 - 20:17

Ανανέωση: Τελικα οι Αγωνοδίκες αποφάνθηκαν ότι δεν έγινε κάτι αξιόποινο στον τελευταίο γύρο ανάμεσα σε Fernandez και Di Giannantonio, με αποτέλεσμα να μετρήσει κανονικά η νίκη του Ισπανού σήμερα.

 

Ο Augusto Fernandez πήρε τη νίκη στο σημερινό Αγώνα της Moto2, με μια επιθετική κίνηση στον Fabio di Giannantonio στον τελευταίο γύρο.

 

Οι δυο τους είχαν ξεχωρίσει, με τον νεοφερμένο Di Giannantonio να κρατάει την πρώτη θέση σχεδόν σε όλο τον Αγώνα!

 

Σταθερά πίσω του, ωστόσο, παρέμενε ο Fernandez, ο οποίος τα έδωσε όλα στο τέλος για να πάρει τους επιπλέον 5β της πρώτης θέσης, καθώς πλέον παλεύει για τον Τίτλο απέναντι στον Marquez!

 

Έτσι, στην 14, έκανε μια επιθετική προσπέραση στον Diggia που δεν κατάφερε να του κλείσει την πόρτα εκεί. Οι δυο τους είχαν επαφή και οι Αγωνοδίκες εξετάζουν το συμβάν.

 

Γι’ αυτό και δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν κέρδισε τον Αγώνα ο Fernandez ή όχι.

 

Ο Alex Marquez είχε συμβιβαστεί νωρίς με την ιδέα της 3ης θέσης, καθώς ήθελε να πάρει τους βαθμούς μετά την πτώση του στο Silverstone.

 

Πήρε τους 16β λοιπόν και θα πάει στον εντός έδρας Αγώνα του, στην Aragon το επόμενο Σ/Κ, με μια διαφορά 26β επί του Fernandez.

 

Ο Luthi ήταν ο τέταρτος της παρέας που ξεχώρισε από την αρχή του Αγώνα, αλλά δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να φανεί απειλητικός στους τρεις μπροστά.

 

Έτσι, για έναν ακόμα Αγώνα, δεν ανέβηκε στο βάθρο των νικητών, ενώ πολύ πίσω του, ο Sam Lowes κέρδιζε τη μάχη της 5ης θέσης για λίγο, εις βάρος του Brad Binder.

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Χτες κάποιος με ξύπνησε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα