• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η KTM αντικατέστησε με τον Kallio τον Zarco!
Μέχρι το τέλος της σεζόν
Νέα 17/09/2019 - 17:59

Η καριέρα του Johann Zarco στην ομάδα της ΚΤΜ κράτησε μόλις 13 Αγώνες, με τους Αυστριακούς να παίρνουν την απόφαση να τον αντικαταστήσουν πριν το τέλος της χρονιάς!

 

Την κίνηση αυτή την έκανε η ΚΤΜ για λόγους εξέλιξης, όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο τύπου του εργοστασίου:

 

«Ο Johann και η KTM είχαν αποφασίσει ότι στο τέλος της χρονιάς οι δρόμοι τους θα χώριζαν».

 

«Όμως το κομμάτι της εξέλιξης και η συνεχής δουλειά, σημαίνει ότι έπρεπε να μπουν προτεραιότητες».

 

«Ο Γάλλος δεν θα είναι στις πίστες για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά το συμβόλαιό του παραμένει ενεργό μέχρι το τέλος του 2019».

 

Ήδη από το Misano, ο Zarco είχε κάνει γνωστό ότι δεν θα ήταν στο ιδιωτικό τεστ της KTM, όπου θα έφερνε τη μοτοσυκλέτα του 2020.

 

Φυσικά η ΚΤΜ θέλει έναν οδηγό στο να δουλέψει πάνω στη μοτοσυκλέτα και να την εξελίξει και γι’ αυτό – όπως τόνισε και ο Beirer – πήραν αυτή την απόφαση.

 

«Έπρεπε να πάρουμε αυτή την απόφαση, διότι οι πόροι μας πρέπει να χρησιμοποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», σχολίαζε ο Διευθυντής της KTM Racing, Pit Beirer.

 

«Ο Kallio θα μας βοηθήσει τη δεδομένη στιγμή, έχει αποδείξει την αξία του και είμαστε χαρούμενοι που θα είναι και πάλι ενεργός αναβάτης».

 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει δουλειά πάνω σε μια νέων προδιαγραφών μοτοσυκλέτα με το #82 πάνω, ενώ παράλληλα θα παλεύει για βαθμούς στο Πρωτάθλημα».

 

«Από την άλλη, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας στον Johann για τη συμμετοχή του στο φιλόδοξο πλάνο μας».

 

«Τώρα σκεφτόμαστε το μέλλον και κάνουμε ανάλογα βήματα. Η ΚΤΜ θα τον υποστηρίζει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον».

 

Ο Miguel Oliveira θεωρούνταν το φαβορί για να πάρει τη θέση του Zarco στην ομάδα, όμως με την κίνηση αυτή, ο Kallio, θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και να εξασφαλίσει συμβόλαιο για το 2020.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Είμαι στο σπίτι μου!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrucci: Τουλάχιστον θα φτάσω νωρίς σπίτι

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα