• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θα σφάζονται στα πόδια του!
O Poncharal μιλά για τον Fabio Quartararo
Νέα 18/09/2019 - 12:00

Η παρουσία του Fabio Quartararo στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος έχει κάνει πολύ μεγάλη αίσθηση στο paddock.

 

Ο 20χρονος δεν είναι ένας οδηγός που ήρθε από το πουθενά, καθώς ήδη από την ηλικία των 14-15 ετών είχε κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο των δυο τροχών.

 

Πέρασε, ωστόσο, από τις μικρές κατηγορίες χωρίς να καταφέρει να πάρει Τίτλο, στη μεγάλη όμως έχει ξεδιπλώσει στις διάφορες πίστες όλες τις αρετές και το ταλέντο του.

 

Και γι’ αυτό, όχι άδικα, πολλοί πιστεύουν ότι θα είναι ένας οδηγός τον οποίο θα κυνηγήσουν τα εργοστάσια για να τον κάνουν δικό τους το 2021!

 

Αυτό πιστεύει και ο Herve Poncharal, που ξέρει από μικρό παιδί τον Fabio, ενώ είχε βοηθήσει στην καριέρα του και τον πατέρα του 20χρονου, τον Etienne Quartararo.

 

Ο Herve, ιδιοκτήτης της Tech3 είχε αρκετά και ενδιαφέροντα να πει για τον συμπατριώτη του:

 

«Θα έχει ενδιαφέρον σίγουρα, μιας και ο Marc – και δεν είπα η Honda – κυριαρχούν στο Πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή».

 

«Όμως όλοι ξέρουν ότι τον οδηγούν που θα θέλουν να έχουν στην ομάδα τους είναι ο Fabio Quartararo».

 

«Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνουν τα εργοστάσια, αλλά και πως θα το διαχειριστεί η Yamaha».

 

«Και τα 6 εργοστάσια θα κάνουν ό,τι μπορούν για να το πάρουν. Θα έχει προτάσεις από όλους και θα δούμε τι θα αποφασίσει».

 

«Θα ακούσει πολλούς να του λένε ότι είσαι ο ήρωάς μας, να του στρώνουν κόκκινα χαλιά και να του δίνουν συμβόλαια με πολλά μηδενικά».

 

Σίγουρα στο μυαλό του Fabio θα στριφογυρίζουν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Rossi-Lorenzo-Zarco με τις μοτοσυκλέτες τους.

 

«Νομίζω ότι ναι, παρακολουθεί ο Fabio τις περιπέτειες του Rossi, του Lorenzo και του Zarco».

 

«Όμως αυτός είναι νέος και προσαρμόζεται εύκολα σε πολλά πράγματα. Άλλωστε και στις τρεις περιπτώσεις, οι 3 αυτοί ήταν μεγάλοι όταν έκαναν το βήμα».

 

«Επιπλέον, πάντα θες να είσαι εσύ αυτός που πετυχαίνεις, εκεί που οι άλλοι δεν τα κατάφεραν. Και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο…».

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez έφθασε τις 77 νίκες στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Είμαι στο σπίτι μου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα