• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
7ος Αγώνας - GP Μ.Βρετανίας (Silverstone
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Δεν κυνήγησα το χρόνο
Δουλέψαμε πολύ με τις αναβαθμίσεις της Μ1
Νέα 21/09/2019 - 14:30

Στην πίστα της Aragon ο Maverick Vinales πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ημέρας, δοκιμάζοντας τις αναβαθμίσεις της Yamaha.

 

Ο Ισπανός δεν είχε στη μοτοσυκλέτα του στο Misano τη διπλή εξάτμιση, το κάλυμμα του μπροστινού τροχού ή το νέο ψαλίδι από ανθρακόνημα.

 

Τα έβαλε όμως στην Aragon και πάνω σ’ αυτά έριξε το βάρος του την πρώτη ημέρας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τους χρόνους.

 

«Δεν κυνήγησα το χρόνο και δεν δούλεψα στο ρυθμό. Το μεγαλύτερο βάρος έπεσε στη δοκιμή αυτών των αναβαθμίσεων».

 

«Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί όλα βαίνουν καλώς. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να δούμε αν θα κερδίσουμε κάτι με τα νέα εξαρτήματα».

 

Ο Vinales δεν ανησυχεί ούτε για τη βροχή που αναμένεται να έχουμε στην πίστα την αυριανή ημέρα.

 

«Έχουμε βελτιωθεί αρκετά στη βροχή κι έτσι δεν ανησυχώ ιδιαίτερα για το βρεγμένο. Ξέρω ότι μπορούμε την 5άδα και στη βροχή».

 

«Βασικός μας στόχος για αύριο είναι να βρεθούμε στην πρώτη σειρά, να κάνουμε μια καλή εκκίνηση την Κυριακή και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

 

«Αυτή εδώ είναι μια πίστα στην οποία ανέκαθεν είμαι γρήγορος και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις πρώτες θέσεις σήμερα».

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Δημήτρης Βάμβας στον 4ο αγώνα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
TO GP ΣΤΟ SILVERSTONE ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΒΡΟΧΗ
  • ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο JOHANN ZARCO
  • O MARC MARQUEZ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
  • Ο MILLER KAI O OLIVEIRA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ