• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Για να φτάσουμε το ρυθμό του
Πρέπει να κάνουμε μεγάλα βήματα μπροστά!
Νέα 04/10/2019 - 16:12

Η πρώτη ημέρα στην Buriram για τον Andrea Dovizioso ήταν θετική, αλλά όχι κάτι το εξαιρετικό, με τον Ιταλό να έχει μόλις τον 8ο χρόνο.

 

Στην πίστα αυτή, ο αντίπαλός του – ο Marc Marquez – έχει μια πρώτη ευκαιρία να κατακτήσει τον Τίτλο του Πρωταθλητή.

 

Ο Marc που είχε μια σφοδρή πτώση σήμερα, με τον Ισπανό να ξεφεύγει αλώβητος. Ο Dovi σχολίασε σχετικά:

 

«Νόμιζα ότι ήταν πιο άσχημα τα πράγματα… το θέμα είναι ότι υπάρχουν δυο ειδών οδηγοί: αυτοί που κρύβονται πίσω από τα προβλήματα ή τον πόνο και αυτοί που δεν ψάχνουν δικαιολογίες και πιέζουν. Ο Marc είναι ένας από αυτούς, αλλά όχι και ο μόνος».

 

Για τη δική του ημέρα στην πίστα είπε:

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε μέσα στις στροφές… δεν είμαστε γρήγοροι μέσα στις στροφές και χάνουμε πολύ χρόνο στο 3ο και το 4ο κομμάτι».

 

«Στα άλλα σημεία υποφέρουμε και δεν θα είμαστε τόσο γρήγοροι όσο οι αντίπαλοί μας, όμως μπορούμε να τους πλησιάσουμε κι άλλο».

 

Οι Yamaha έδειξαν ανταγωνιστικές σήμερα:

 

«Θα είναι εκεί, μπροστά, στον Αγώνα. Είμαι βέβαιος. Πάντως είναι νωρίς ακόμα και θα δούμε αν θα έχουμε άλλες δυο μέρες στο στεγνό. Αυτό θ’ αλλάξει πολλά».

 

Στην Aragon οι Yamaha ήταν δυνατές, μέχρι την ημέρα του Αγώνα όταν και δεν τα κατάφεραν όσο καλά θα περίμενε κανείς.

 

«Νομίζω εκεί έκαναν λάθος επιλογή στα ελαστικά… πάντως δεν είμαι στη μοτοσυκλέτα τους και δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες».

 

Τέλος, τον ρώτησαν αν πιστεύει ότι ο πολύ δυνατός ρυθμός του Marquez σημαίνει ότι έφτασε στο όριο των δυνατοτήτων του για την πίστα.

 

«Όχι… δεν το έχει φτάσει ακόμα κι εμείς πρέπει να κάνουμε μεγάλα βήματα μπροστά για να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό με αυτόν».

 

«Είναι πιο γρήγορος απ’ όλους και αυτό του επιτρέπει να δουλεύει διαφορετικά… να δουλεύει όπως θέλει. Όταν έχεις τόση διαφορά, έχεις και το περιθώριο να το κάνεις».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Εκείνη η στροφή είναι επικίνδυνη

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Πρώτες οι Yamaha, ναι…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα