• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi MotoGP: ΕΔ2
Στο 1:44 μόνος ο Quartararo!
Νέα 18/10/2019 - 10:26

O Fabio Quartararo έκανε το λάθος στην αρχή του τελευταίου του γύρου και δεν μπόρεσε να συνεχίσει μέσα στην πίστα στα τελευταία δευτερόλεπτα.

 

Όμως λίγο πριν είχε καταφέρει να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:44,764, χρόνος που κανένας από τους υπόλοιπους δεν ξεπέρασε.

 

Έτσι ο Γάλλος ήταν για μια ακόμη φορά ο πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα, με την Yamaha να έχει πάλι τον πρώτο λόγο, αυτή τη φορά με 2 δικές της μοτοσυκλέτες στις πρώτες θέσεις.

 

Μάλιστα ο Quartararo κυριάρχησε και στα 4 κομμάτια της πίστας, σημειώνοντας σχεδόν τον ιδανικό χρόνο για τα δεδομένα του Motegi σήμερα!

 

Πίσω του, με διαφορά 0,321’’ ήταν ο Maverick Vinales, ενώ ακολούθησε ο Marc Marquez.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έβαλε από το ξεκίνημα καινούργια ελαστικά για να κάνει ένα καλό χρόνο, τον οποίο βελτίωσε στο τέλος.

 

Καινούργια ελαστικά έβαλαν – όπως ήταν αναμενόμενο – και οι Dovizioso-Rossi, μόνο που οι δυο τους επέλεξαν να το κάνουν στα τελευταία λεπτά.

 

Ειδικά ο Rossi ριψοκινδύνευσε όταν δυομιση λεπτά πριν πέσει η καρώ σημαία ήταν στα pits αλλάζοντας ελαστικά!

 

Τελικά πρόλαβε με τον ένα και μοναδικό του γύρο να μπει στη δεκάδα, ένα σημαντικό αποτέλεσμα καθώς αύριο αναμένεται να βρέχει.

 

Τον 6ο χρόνο έκανε ο Morbidelli, ενώ 7ος ήταν ο Jack Miller παρά την πτώση του. Οι Petrucci-Mir και ο εντυπωσιακός Aleix Espargaro έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Εκτός έμειναν οι Alex Rins, Cal Crutchlow και Pol Espargaro!

Επόμενο άρθρο »

Motegi Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα