• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Ducati παρουσίασε τα μοντέλα του 2020
Ζωντανά στην Ducati World Première
Νέα Αγοράς 23/10/2019 - 21:51
Δυο εβδομάδες πριν απο την έκθεση στο Μιλάνο η Ducati παρουσίασε τα νέα μοντέλα για το 2020.
 
Η εκδήλωση DWP 2020 ήταν η κορύφωση του παγκόσμιου συνεδρίου των αντιπροσώπων της Ducati και μεταδόθηκε ζωντανά από την σελίδα και τα social media της εταιρίας.
 
Η παρουσίαση ξεκίνησε με τα νέα Ε-ΜΤΒ (Ηλεκτρικά Mountain Bike) της Ducati όπου πέρα από την Limited Edition, σε 50 μόλις τεμάχια, έκδοση του γνωστού MIG-RR η Ducati παρουσίασε και μια πιο οικονομική έκδοση το νέο MIG-S και μια έκδοση City Bike για την μάρκα Ducati Scrambler.
STREETFIGHTER V 4
 
 
Συνεχίζοντας με τις μοτοσυκλέτες έχουμε νέα χρώματα για τις Diavel και Ducati Scrambler, την νέα έκδοση Grand Tour της Multistrada 1260 S και τρία ακόμη εντελώς νέα μοντέλα.
 
Το πρώτο εντελώς νέο μοντέλο που παρουσιάστηκε ήταν η Panigale V2, μια Super Sport δικύλινδρη μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα Superquadro στα 955 κ,εκ,, Στην συνέχεια ακολούθησε η νέα Panigale V4, που εξακολουθεί για 2η χρονιά να είναι η πιο καλοπουλημένη Sport μοτοσυκλέτα παγκοσμίως. Η εξέλιξη της νέας Panigale V4 βασίστηκε στην εμπειρία από το προηγούμενο μοντέλο καιDUCATI PANIGALE V4
DUCATI PANIGALE V4
στις πληροφορίες που συνέλεξε η Ducati από τους πελάτες και τον ειδικό τύπο. Έτσι η νέα μοτοσυκλέτα είναι πιο εύκολη στην οδήγηση πιο ξεκούραστη και γράφει καλύτερους χρόνους στην πίστα. Εξωτερικά ξεχωρίζει από το νέο φειρινγκ που προέρχεται από αυτό της Panigale V4 R και προσφέρει καλύτερη αεροδυναμική, πίεση προς τα κάτω στις μεγάλες ταχύτητες και καλύτερη ψύξη.
 
Τελευταιο και σημαντικότερο νέο μοντέλο ήταν η νέα Streetfighter V4 μια πραγματικά εκπληκτική μοτοσυκλέτα, είχαμε ήδη δει το πρωτότυπο στην ανάβαση του pikes peak, που στο εργοστάσιο της Ducati στο Borgo Panigale την αποκαλούν The Fight Formula. Η νέα Streetfighter V4 θα λέγαμε ότι είναι η γυμνή έκδοση της Panigale V4 μιας και φοράειDUCATI PANIGALE V2
DUCATI PANIGALE V2
τον κινητήρα Desmosedici Stradale με 1,103 κ.εκ. της Panigale V4, με απόδοση 208 ίππων στις 12.750 σ.α.λ. ειναι ελαφρύτερη, μόνο 178 κιλά και πέρα από τα εξελιγμένα ηλεκτρονικά έχει και φτεράκια για καλύτερη σταθερότητα ειδικά στις μεγάλες ταχύτητες.
 
Τα νέα μοντέλα της Ducati για το 2020 είναι:
 
New Models
 -  Streetfighter V4 / S
 -  Panigale V2
 -  Panigale V4 / S
 
New Versions
 -  Multistrada 1260 S Grand Tour
 -  Diavel 1260 S “Ducati Red”
 -  Diavel 1260 “Dark Stealth”
 -  Scrambler Icon Dark
 -  Monster 1200 “Black on Black”
 
Ebikes
 -  Ducati MIG-RR Limited Edition
 -  Ducati MIG-S
 -  E-Scrambler
 
 

Επόμενο άρθρο »

Αποκτήστε ένα από τα 4 παπιά της Honda στις καλύτερες τιμές

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΤΑ PAPASTAVROU SHOPS SHOEI X-SPIRIT III

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα