• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για νέο ρεκόρ ο Marquez!
Αυτό το Σ/Κ στην Μαλαισία!
Νέα 31/10/2019 - 10:49

Το απόλυτο ρεκόρ βαθμών μέσα σε μια σεζόν το έχει από το 2010 ο Jorge Lorenzo, όταν κατακτούσε το Πρωτάθλημα με 383β!

 

Αυτό το ρεκόρ άντεξε 9 χρόνια και τώρα, στα τέλη του 2019, ο Marc Marquez έχει την πρώτη του ευκαιρία να το κάνει δικό του στο GP της Μαλαισίας αυτό το Σ/Κ!

 

Μετά από 17 Αγώνες φέτος, ο Marc έχει 375 βαθμούς και στον 18ο – όσους Αγώνες έδωσε και ο Lorenzo το 2010 – πρέπει να πάρει 9β στον Αγώνα της Κυριακής για να το καταρρίψει!

 

«Δεν θέλω να σκέφτομαι και πολύ τα ρεκόρ. Αυτό που μετράει είναι ότι νοιώθω καλά με την Honda και το χαίρομαι μαζί με όλη την ομάδα», τόνισε ο Marquez.

 

«Πρέπει να απολαμβάνουμε αυτές τις όμορφες στιγμές μιας και δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ίσως του χρόνου να δυσκολευτούμε περισσότερο».

 

«Στην Αυστραλία πήραμε μια ωραία νίκη και τώρα φτάνουμε στο τέλος αυτών των τριών συνεχόμενων Αγώνων. Όμως δεν πρέπει να χαλαρώσουμε».

 

Ο Marc περιμένει δυνατές τις Yamaha και φέτος στην πίστα, όπως και τις Ducati. Πέρυσι ήταν αυτός που πήρε τη νίκη, εκμεταλλευόμενος την πτώση του Rossi λίγο πριν το τέλος.

 

«Νομίζω ότι και στην Sepang οι Yamaha θα είναι γρήγορες, όπως και οι Ducati. Στόχος μας, βέβαια, είναι και πάλι να παλέψουμε για τη νίκη».

 

«Θα δούμε πως θα πάει το Σ/Κ και ανάλογα θα προσαρμοστούμε».

 

Η φοβερή χρονιά του Marc συνεχίζεται, με τον Ισπανό να έχει 11 νίκες στο σύνολο και μάλιστα μετά τις διαδοχικές του ήττες από Dovi και Rins σε Αυστρία και Αγγλία, έχει 5 συνεχόμενες νίκες.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Ζήτησα την RC213V του 2018!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Έτοιμος για μάχη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα