• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ζήτησα την RC213V του 2018!
Μια σκέψη που τελικά δεν υλοποιήθηκε
Νέα 31/10/2019 - 12:57

Μια ακόμα δύσκολη σεζόν ολοκληρώνεται για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος ετοιμάζεται για το GP της Μαλαισίας τώρα, προτού ταξιδέψει στην Valencia για το φινάλε του 2019.

 

Ο Ισπανός προέρχεται από τον Αγώνα της Αυστραλίας, όπου ο Marquez κέρδιζε και τερμάτιζε πάνω από ένα λεπτό μπροστά του…

 

«Στην Αυστραλία δεν είχα εμπιστοσύνη στο μπροστινό… τώρα στην Sepang ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση. Αύριο, στα ελεύθερα, δεν νομίζω ότι θα είναι η καλύτερή μου μέρα, αλλά ελπίζω να είναι καλύτερα απ’ ότι στην Αυστραλία».

 

Στη συνέχεια μας αποκάλυψε ότι από τη σκέψη του – στην προσπάθειά του να γίνει ανταγωνιστικός – πέρασε η ιδέα του να έχει μοτοσυκλέτα του 2018!

 

«Ναι, το σκέφτηκα πριν από μερικούς μήνες. Έχω διετές συμβόλαιο και θέλω να μείνω και να λύσω τα προβλήματά μου. Από τη μεριά μου προσπαθώ να αλλάξω και το στυλ για να προσαρμοστώ στη μοτοσυκλέτα».

 

Σε λίγες εβδομάδες θα δει τη νέα μοτοσυκλέτα της Honda, αυτή του 2020.

 

«Είμαι περίεργος να την οδηγήσω. Οι εντυπώσεις αυτών που το έκαναν είναι καλές κι ελπίζω ότι θα είναι μια μοτοσυκλέτα πολύ καλή».

 

Τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στον Jorge, αλλά για τον λάθος λόγο…

 

«Δεν με νοιάζει που είμαι το επίκεντρο λόγω των προβλημάτων μου… θα με ενδιέφερε αν πάλευα για τον Τίτλο».

 

«Πρέπει να ξέρετε ότι κάθε φορά που πιέζω με αυτή τη μοτοσυκλέτα έχω άσχημες πτώσεις. Όπως στην Βαρκελώνη, αλλά εκεί που πραγματικά πόνεσα ήταν στο Assen».

 

«Δυστυχώς δεν ανάρρωσα όσο γρήγορα ήλπιζα και ο πόνος δεν επηρέασε μόνο την προπόνησή μου, αλλά και τον τρόπο που οδηγώ».

 

«Τα αποτελέσματα αυτά είναι τα χειρότερα της καριέρας μου, αλλά με τη μοτοσυκλέτα του ’19 ποτέ δεν είχα τη σωστή αίσθηση. Ούτε πριν, ούτε μετά τους τραυματισμούς».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Η διαφορά με τον Marquez;

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμος για νέο ρεκόρ ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα