• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Honda CB4X
Ενα νέα Concept της Honda στην EICMA
Νέα Αγοράς 06/11/2019 - 13:09

Το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Honda στη Ρώμη παρουσίασε το concept CB4X στην EICMA στο Μιλάνο

Η πειραματική μοτοσυκλέτα της Honda αναπτύχθηκε με θέμα την «διασκέδαση επτά ημέρες την εβδομάδα» και συνδυάζει στοιχεία Sport και Touring με μια δόση Crossover. Η σχεδίαση είναι του Valerio Aiello σε συνεργασία με μια ομάδα νέων σχεδιαστών του και δημιουργήθηκε με στόχο να να εξερευνήσετε και να θέσει νέα όρια στην σχεδίαση μοτοσυκλετών.

Η CB4X με τις δυναμικές και συμπαγείς γραμμές τονίζει τις δυο ακραίες τάσεις του χαρακτήρα μιας μοτοσυκλέτας που δημιουργήθηκε για ευκολία και ευχρηστία στην καθημερινή μετακίνηση και παράλληλα για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου σε διαδρομές με στροφές η σε μεγάλα ταξίδια.

Ο κινητήρας του είναι ένας κλασικός τετρακύλινδρος της Honda. Το ρεζερβουάρ μαζί με το φέρινγκ δημιουργούν ένα επιθετικό σύνολο στο εμπρός μέρος και η ενσωματωμένη στο φέρινγκ ζελατίνα είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Ο συνδυασμός των εμπρός φώτων (προβολέας) συμμετέχει και αυτός στο επιθετικό στυλ και είναι εφοδιασμένος με φώτα ημέρα (DRL). Το υποπλαίσιο είναι από σωλήνες αλουμινίου και στηρίζει την κοντή, αιχμηρή ουρά ενώ οι τροχοί είναι 17” και το ψαλίδι μονόμπρατσο.

Η Honda CB4X είναι μια ιδέα αφιερωμένη στους αναβάτες θέλουν μαι μοτοσυκλέτα με σπόρ χαρακτήρα - αλλά παράλληλα θέλουν μια άνετη θέση οδήγησης και την δυνατότητα για ταξίδια με συνεπιβάτη.

Επόμενο άρθρο »

Quadro QV3 - Black Friday VOL.II

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc Marquez οδηγεί την Honda CBR1000RR-R SP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα